hola

El programa ComunitàriaMENT es programarà de nou la propera tardor després de la bona rebuda que ha tingut per part de les més de 300 persones que hi han pres part en aquesta ocasió.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha fet aquest anunci a la II Trobada del ComunitàriaMENT que va tenir lloc el 29 de juliol a la Sala La Filadora del Vapor.

Les persones assistents van participar en una dinàmica de valoració de les activitats i van poder fer propostes sobre quines coses canviarien en properes edicions. Qüestionades sobre de quina manera s'havien assabentat del programa, la resposta va ser rotunda, el boca orella. Després la companyia de Teatre Social IMPACTAT va representar la peça Iaies segle XXI que va fer reflexionar les persones assistents sobre diverses situacions que viuen les persones grans i la sobreprotecció en molts casos per part de les seves famílies.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha afirmat que és "tot un orgull que les activitats hagin interessat perquè en la majoria hi ha hagut llista d'espera". Gómez ha recordat que el ComunitàriaMENT intentava arribar a persones que no trobaven un espai per fer activitats i que des d'àmbits diversos han aconseguit atreure-les. La regidora de Salut Pública ha expressat que quan s'inicien programes nous mai se sap quina serà la resposta de la ciutadania i en aquest cas ha estat molt bona, tot i que sempre es vol una mica més. La valoració de les persones participants és un dels objectius que es volien aconseguir amb aquesta II Trobada, segons ha confirmat Gómez, que ha anunciat que es programarà una nova edició amb aquestes i noves activitats.

 

Foto: II trobada del programa ComunitariaMENT / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]