hola

bressol_4063.jpg

L’Escola Bressol Els Pins s’ha adherit fins al 30 de juny a la vaga convocada per les organitzacions sindicals UGT Serveis Públics, CCOO i USOC per denunciar l’immobilisme de les patronals en la negociació del conveni col·lectiu que les regeix. El 100% de les treballadores de l’EBM Els Pins s’hi han adherit a l’aturada parcial diària des de les 9 a les 9.30 hores afectant al servei d’acollida, que no es pot realitzar i a l’horari habitual d’entrada al centre.

La directora de l’EBM Els Pins, Mari Domínguez, ha lamentat les molèsties que la protesta està ocasionant les famílies del centre però ha reivindicat la necessitat de fer-la per tal que les negociacions del conveni es reprenguin i l’etapa educativa 0-3 "sigui tinguda en compte com una etapa important en l’àmbit educatiu". Domínguez demana que cal posar en valor la tasca que es fa al 0-3 i reivindica que les treballadores són mestres professionals.

L’Escola Bressol Municipal Els Pins és un servei municipals però de gestió indirecta. En aquest sentit l’Ajuntament ha informat a les famílies de que la Generalitat no ha decretat serveis mínims i l'ajuntament no es competent per fer-ho. A través d'un comunicat signat per la nova regidora d'Educació, Ana Bajo, s’explica també a les famílies que la vaga és un dret reconegut i que els consistoris no tenen competències. Tot i això, han aclarit que els serveis no prestats com a conseqüència de la vaga no es cobraran a les famílies o es retornaran. L’Ajuntament ha lamentat la "pertorbació que pot causar aquesta situació a nivell familiar".

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila
22 Set 2023 09:55 - RedaccióS'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila

El jutjat de Pau de Santa Perpètua ultima el trasllat a les noves dependències de la Granja Soldevila. [ ... ]

Avui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà
22 Set 2023 11:39 - RedaccióAvui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà

Avui és el darrer dia de la Setmana Europea de la Mobilitat a la qual s'ha sumat un any més l'Ajuntament [ ... ]

L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual
22 Set 2023 11:32 - RedaccióL'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual que [ ... ]