hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua avui dimarts 27 de juny. L’horari d’aquesta instal·lació situada al costat del parc d’Europa, al Mas Costa, serà de dilluns a diumenge, de 10 a 20 hores. El Govern Municipal ha decidit obrir aquesta instal·lació justificant la seva funció com a refugi climàtic gratuït i obert a tothom, que esdevindrà un important refugi climàtic aquest estiu per als infants que no puguin accedir ni a piscines ni espais climatitzats durant els episodis de calor, o bé que no puguin marxar de vacances d’estiu. “El parc d’aigua es un servei públic col·lectiu com la piscina, un espai per refrescar-se i refugiar-se de la calor però a més és un lloc gratuït, obert a tothom i al qual tothom hi pot accedir per combatre les altes temperatures”, ha manifestat el regidor Sergi Hernández que ha afegit que “el parc és un espai eficient i cal que garantim el dret universal a l’accés dels infants, en especial als de menys recursos a espais climatitzats o lúdics d’aigua; és de justícia obrir-lo”.

El regidor ha detallat que “l’aigua del parc prové d’un circuit tancat, per tant, és un equipament altament eficient, on l’aigua es reaprofita amb totes les condicions sanitàries per a les persones usuàries”. L’edil també ha destacat que el consum de Santa Perpètua està molt per sota del que marca l’estat d’excepcionalitat per la sequera que s’estableix en 230 litres. “A més, justifiquem aquesta mesura des d’un argument principament social avalat per totes les accions i mesures que l’Ajuntament ha dut a terme, hem fet els deures per fer front a la sequera i Santa Perpètua al maig teníem un consum de 182 litres per habitant i dia”, ha manifestat.

Aquest espai aquàtic d’esbarjo compta amb tres zones de jocs, adaptades a les diferents edats. Per gaudir del parc cal respectar les següents normes: fer servir calçat adequat, no es pot menjar ni beure dins de la instal·lació, està prohibida l’entrada d’animals, els menors de dos anys han de portar bolquer i s’han de mantenir vigilats als infants.


Foto: El parc d'aigua en una imatge de l'any passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]