hola

 

Més de 300 infants participaran aquest any als Casals d’estiu de Santa Perpètua que se celebraran del 26 de juny al 28 de juliol a les escoles Santa Perpètua, La Florida i Bernat de Mogoda. L’Ajuntament, que organitza l’activitat, aporta en aquesta edició aproximadament un terç del cost del casal de tots els infants inscrits i ha establert la tarifació social amb un ajut econòmic en funció de la renda i o diversitat funcional. A aquest concepte el consistori aporta enguany 22.000 euros. També s’han destinat 16.000 euros a beques menjador.

El Casal d’estiu té com a objectiu potenciar la imaginació, la creativitat i l’expressió mitjançant les activitats; fomentar els hàbits saludables físics i psíquics; afavorir el desenvolupament de les capacitats motores, cognitives, emocionals i socials; mostrar la diversitat cultural, social del nostre entorn i del món i participar en les activitats compartint projectes, establint relacions de cooperació per assolir objectius comuns, fomentant la participació solidària, tolerant, responsable i respectuosa i resolent els conflictes mitjançant el diàleg. L’equip tècnic del Casal està format per dos tècnics de Joventut, una coordinadora del Casal, tres directores, 26 monitors i vuit vetlladors i persones voluntàries i en pràctiques. El centre d’interès és el circ i el cinema. Els infants realitzaran una sortida al Cosmocaixa i dormiran una nit al Casal. Un cop a la setmana aniran a la piscina, a excepció dels petits, i faran sortides.

També en les mateixes dates es desenvolupa el Campus esportiu amb 230 participants i el Campus de hip-hop amb 50. Totes dues activitats estan organitzades per la Regidoria d’Esports i es desenvoluparan al Pavelló d’esports i altres espais municipals. Els participants aniran cada dia a la piscina municipal.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]