hola

El CREM ha posat en coneixement de regidors municipals que el cap de setmana passat algú s'ha emportat 3/4 parts de l'aigua del safareig de Santiga, segons ha denunciat el president de l'entitat Pere Garcia Batalla.

Garcia ha afirmat que la persona que s'hagi emportat tota aquesta aigua ho ha hagut de fer amb un camió cisterna.El president del CREM ha informat que el nivell d'aigua de la bassa que procedeix d'una mina natural ha trigat gairebé una setmana a recuperar-se. Pere Garcia ha subratllat que a més l'aigua que vessa del safareig va a parar a la riera de Santiga que és un espai molt ric en fauna i l'únic lloc on hi ha amfibis.

D'altra banda, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) celebra les XIII Jornades que dediquen aquest cop a La Revolució Industrial a Catalunya. Avui està programada la segona conferència a partir de les 19.30 h a la Sala La Filadora del Vapor amb el títol El col·lapsede l'economia a les societatsindustrials del segle XXI: causes iconseqüènciesque anirà a càrrec de Marc Furió Bruno, paleontòleg i professor de Geologia a la UAB.

Ara hi ha un canvi en el model econòmic motivat per molts factors però sobretot perquè les empreses han de ser curoses amb el medi ambient, s'haurà d'adaptar a les noves tecnologies i la mà d'obra que es busca en aquest segle XXI és qualificada.

Foto: El safareig de santiga aquest cap de setmana / CREM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]