hola

El CREM ha posat en coneixement de regidors municipals que el cap de setmana passat algú s'ha emportat 3/4 parts de l'aigua del safareig de Santiga, segons ha denunciat el president de l'entitat Pere Garcia Batalla.

Garcia ha afirmat que la persona que s'hagi emportat tota aquesta aigua ho ha hagut de fer amb un camió cisterna.El president del CREM ha informat que el nivell d'aigua de la bassa que procedeix d'una mina natural ha trigat gairebé una setmana a recuperar-se. Pere Garcia ha subratllat que a més l'aigua que vessa del safareig va a parar a la riera de Santiga que és un espai molt ric en fauna i l'únic lloc on hi ha amfibis.

D'altra banda, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) celebra les XIII Jornades que dediquen aquest cop a La Revolució Industrial a Catalunya. Avui està programada la segona conferència a partir de les 19.30 h a la Sala La Filadora del Vapor amb el títol El col·lapsede l'economia a les societatsindustrials del segle XXI: causes iconseqüènciesque anirà a càrrec de Marc Furió Bruno, paleontòleg i professor de Geologia a la UAB.

Ara hi ha un canvi en el model econòmic motivat per molts factors però sobretot perquè les empreses han de ser curoses amb el medi ambient, s'haurà d'adaptar a les noves tecnologies i la mà d'obra que es busca en aquest segle XXI és qualificada.

Foto: El safareig de santiga aquest cap de setmana / CREM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]