hola

L’alcaldessa en funcions, Isabel Garcia, i el regidor d’Educació en funcions, Pere García, han lliurat les acreditacions als projectes de diversificació curricular Faig i Experimenta de l’alumnat de tercer i quart d’ESO de l’Institut Rovira i Forns.

Un total d’11 alumnes de tercer d’ESO han pres part al projecte Faig consistent a tallers de cuina i hípica. Aquests tallers tenen com a finalitat l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits a l’aula per tal que esdevinguin un element motivador per a ells. L’Ajuntament facilita un espai on aquests alumnes puguin fer un aprenentatge prelaboral, i treballar el currículum escolar en un entorn diferent posant a l’abast del professorat recursos educatius específics.

Pel que fa al projecte Experimenta, hi han participat un total de 16 alumnes de quart d’ESO. Aquests joves han pogut realitzar pràctiques laborals a empreses, establiments comercials i serveis municipals com ara centres educatius, tallers mecànics, centres de veterinària, perruqueria, fotografia, restauració, sanitaris i de vehicles de mobilitat personal.
Aquests programes municipals tenen per objectiu oferir un suport educatiu per donar resposta a les necessitats de l’alumnat amb una atenció individualitzada que afavoreixi la seva integració escolar i assoleixin les capacitats i les competències bàsiques per acreditar l’Educació Secundària Obligatòria.

A l’acte de reconeixement han assistit també, l’alumnat participant i el professorat implicat en els projectes, la direcció del centre educatiu, la coordinadora pedagògica i la inspectora d’Educació. L'alumnat de cada projecte ha fet agraïments a les empreses en les quals han fet pràctiques, als mentors, a l'ajuntament i als mestres. I han valorat la seva experiència. "Marxem amb un somriure i amb una perspectiva molt alta del nostre futur", han conclòs.

El regidor d'Educació en funcions, Pere Garcia, ha agraït a empreses, entitats i departaments municipals la seva col·laboració per què l'alumnat ha pogut realitzar aquestes pràctiqyues en una desena d'àmbits diferents.També ha destacat que aquest programa motiva l'alumnat a continuar amb els estudis i a seguir amb la seva formació.L'edil  ha explicat que el programa Faig i Experimenta de l'Institut Rovira Fonrs és el mateix projecte que es fa a l'institut Estela Ibèrica i que s'anomena Orienta't i Supera't.


Foto: L'alumnat que ha participat en el projecte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]