hola

L’alcaldessa en funcions, Isabel Garcia, i el regidor d’Educació en funcions, Pere García, han lliurat les acreditacions als projectes de diversificació curricular Faig i Experimenta de l’alumnat de tercer i quart d’ESO de l’Institut Rovira i Forns.

Un total d’11 alumnes de tercer d’ESO han pres part al projecte Faig consistent a tallers de cuina i hípica. Aquests tallers tenen com a finalitat l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits a l’aula per tal que esdevinguin un element motivador per a ells. L’Ajuntament facilita un espai on aquests alumnes puguin fer un aprenentatge prelaboral, i treballar el currículum escolar en un entorn diferent posant a l’abast del professorat recursos educatius específics.

Pel que fa al projecte Experimenta, hi han participat un total de 16 alumnes de quart d’ESO. Aquests joves han pogut realitzar pràctiques laborals a empreses, establiments comercials i serveis municipals com ara centres educatius, tallers mecànics, centres de veterinària, perruqueria, fotografia, restauració, sanitaris i de vehicles de mobilitat personal.
Aquests programes municipals tenen per objectiu oferir un suport educatiu per donar resposta a les necessitats de l’alumnat amb una atenció individualitzada que afavoreixi la seva integració escolar i assoleixin les capacitats i les competències bàsiques per acreditar l’Educació Secundària Obligatòria.

A l’acte de reconeixement han assistit també, l’alumnat participant i el professorat implicat en els projectes, la direcció del centre educatiu, la coordinadora pedagògica i la inspectora d’Educació. L'alumnat de cada projecte ha fet agraïments a les empreses en les quals han fet pràctiques, als mentors, a l'ajuntament i als mestres. I han valorat la seva experiència. "Marxem amb un somriure i amb una perspectiva molt alta del nostre futur", han conclòs.

El regidor d'Educació en funcions, Pere Garcia, ha agraït a empreses, entitats i departaments municipals la seva col·laboració per què l'alumnat ha pogut realitzar aquestes pràctiqyues en una desena d'àmbits diferents.També ha destacat que aquest programa motiva l'alumnat a continuar amb els estudis i a seguir amb la seva formació.L'edil  ha explicat que el programa Faig i Experimenta de l'Institut Rovira Fonrs és el mateix projecte que es fa a l'institut Estela Ibèrica i que s'anomena Orienta't i Supera't.


Foto: L'alumnat que ha participat en el projecte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]