hola

Un total de 63 estudiants dels instituts de Santa Perpètua es presenten aquest any a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Són 33 alumnes de l’Institut Estela Ibèrica i 30 de l’Institut Rovira-Forns. Les proves es desenvoluparan els dies 7, 8 i 9 de juny.

L'alumnat perpetuenc que està fent les proves prové de les dues modalitats de Batxillerat que es poden cursar al municipi. Entre els joves de l'Institut Estela Ibèrica, hi ha 18 del Batxillerat científic i 15 de l'humanístic i en el cas de l'alumnat de l'Institut Rovira-Forns són 17 de l'humanístic i 13 dels científic.

La fase general obligatòria consta de cinc exàmens. Quatre són fixes: llengua i literatura catalana, llengua i literatura castellana, llengua estrangera i història. I una matèria comuna a triar entre llatí, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts. L’alumnat voluntàriament també pot examinar-se d’un màxim de tres matèries en la fase específica, que depèn de la modalitat d’estudis que s’hagin cursat.

Avui els exàmens són de Llengua Castellana i Literatura, Llengua Estrangera i la primera assignatura de la fase específica, optativa i voluntària, demà dijous serà el torn dels exàmens d’Història, Dibuix Artístic, Llatí i Matemàtiques; i divendres, últim dia, de les proves, Llengua Catalana i Literatura i les optatives de la fase específica.

El 22 de juny es donaran a conèixer les notes de les PAU


Foto: Estudiants en les aules d'estudi de la Biblioteca aquest mes de maig / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]