hola

Un total de 63 estudiants dels instituts de Santa Perpètua es presenten aquest any a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Són 33 alumnes de l’Institut Estela Ibèrica i 30 de l’Institut Rovira-Forns. Les proves es desenvoluparan els dies 7, 8 i 9 de juny.

L'alumnat perpetuenc que està fent les proves prové de les dues modalitats de Batxillerat que es poden cursar al municipi. Entre els joves de l'Institut Estela Ibèrica, hi ha 18 del Batxillerat científic i 15 de l'humanístic i en el cas de l'alumnat de l'Institut Rovira-Forns són 17 de l'humanístic i 13 dels científic.

La fase general obligatòria consta de cinc exàmens. Quatre són fixes: llengua i literatura catalana, llengua i literatura castellana, llengua estrangera i història. I una matèria comuna a triar entre llatí, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts. L’alumnat voluntàriament també pot examinar-se d’un màxim de tres matèries en la fase específica, que depèn de la modalitat d’estudis que s’hagin cursat.

Avui els exàmens són de Llengua Castellana i Literatura, Llengua Estrangera i la primera assignatura de la fase específica, optativa i voluntària, demà dijous serà el torn dels exàmens d’Història, Dibuix Artístic, Llatí i Matemàtiques; i divendres, últim dia, de les proves, Llengua Catalana i Literatura i les optatives de la fase específica.

El 22 de juny es donaran a conèixer les notes de les PAU


Foto: Estudiants en les aules d'estudi de la Biblioteca aquest mes de maig / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]