hola

La sala del Centre Cívic Can Folguera es va omplir dimecres 31 de maig de veïns i veïnes que van voler participar a la sessió I tu veí, veïna, què a-portes? La iniciativa va sorgir del mateix programa A-Porta i de la Xarxa de centres cívics que van valorar com a positiva la idea que el veïnat fet aportacions en positiu sobre com millorar el barri. A partir de quatre blocs que responien a les necessitats detectades per les pica-portes durant les visites a les diferents llars, els assistents van aportar propostes sobre convivència, participació comunitària, espai públic i seguretat. Les propostes tenien com a finalitat millorar no només el barri sinó també la seva cohesió. D’aquesta manera, alguna de les propostes fetes van ser, entre d’altres, tallers sobre criança, la creació d’unes normes bàsiques de convivència, la creació de comissions de treball per al barri o instauració d’un canal de comunicació directe amb l’Ajuntament. En una primera part de la trobada, es va donar espai també per a recuperar la història del barri a través dels mateixos veïns i veïnes assistents.

Fins ara el projecte A-Porta ha intervingut en un total de 490 habitatges de la zona antiga de Can Folguera durant la primera fase, que s’ha desenvolupat entre els mesos de gener i abril. El programa ha iniciat aquest mes de maig la segona fase, que es durà a terme fins a finals d’anys i que preveu arribar a la totalitat dels habitatges d’aquesta zona de Santa Perpètua. El projecte està impulsat per la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) i l’Ajuntament i compta amb el suport de CASSA i de la Caixa.

El Centre Cívic de Can Folguera va acollir ahir la primera sessió participativa amb el veïnat de Can Folguera, que va fer propostes de millora sobre aspectes relacionats amb la convivència, l’espai públic o la seguretat.


Foto: La sessió es va celebrar al Centre Cívic / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]