hola

Les obres de construcció i la instal·lació fotovoltaica de la nova Porxada dels Drets Humans han finalitzat. Aquesta gran pèrgola està situada a l’aparcament amb accés des de l’avinguda de l’Onze de Setembre, entre els carrers de Puig i Cadafalch i de García Nieto. La Porxada és un nou espai sociocultural de 1.500 m2 que podrà acollir diversitat d’activitats, protegides del sol i la pluja, i preveu la instal·lació d’un escenari fixe.

La pèrgola combinarà aquest nou espai social i cultural amb la generació d’energia. L’equipament disposa d’una instal·lació fotovoltaica de 218 Kw que permetrà reduir la factura elèctrica d’equipaments municipals i alhora constituir noves comunitats energètiques amb ciutadania i entitats del municipi. La instal·lació fotovoltaica produirà 275.000 kWh d’energia i evitarà l’emissió de 70 tones de CO2 a l’any, segons dades municipals.Les obres es van iniciar al mes de novembre i han anat a càrrec de l’empresa Aeronaval de Construccions e Instalaciones per un pressupost de 577.648,07 euros.

El projecte també preveu la instal·lació properament de tres punts de recàrrega de vehicle elèctric dobles de 22 kw.

Estació de recàrrega de la Creueta

D’altra banda,la setmana passada es va posar en funcionament la nova estació de recàrrega del car­rer de la Creueta. La instal·lació complementa el projecte de reur­banització d’aquest vial i forma part de la Xarxa Pública que ja disposa d’estacions als aparcaments de la Granja Sodevila i de Can Folguera i al Mercat Municipal.


Foto: Porxada dels Drets Humans / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]