hola

Unes 140 persones van participar a l'edició 42 del cros de l'Escola Bernat de Mogoda que es va celebrar el dissabte 13 de maig. L'AMPA i l'Escola van recuperar aquesta activitat que es va desenvolupar en el marc de la segona edició de la Festa de l'Esport que organitza el centre. Les curses es van celebrar al voltant del centre educatiu, mentre que la resta d'activitats esportives es van desenvolupar al pati i al gimnàs. L'Escola celebra aquesta setmana dins de l'horari lectiu una setmana dedicada a l'activitat física amb sis disciplines esportives i de ball adreçada a l'alumnat.

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, va valorar positivament la Festa de l'Esport ja que ha estat una jornada "per conviure i compartir amb les famílies" i per haver recuperat el cros escolar.El director va informar que el cros va aplegar uns 140 participants distribuïts en sis curses i va afirmar que "m'hagués agradat una major participació però entén l'agenda de dissabte de les famílies".

A causa de la pluja caiguda durant la tarda de divendres es va estudiar suspendre l'activitat de dissabte però finalment la segona edició de la Festa de l'Esport es va celebrar tal com estava previst ja que la pluja dissabte va aparèixer un cop finalitzat el lliurament de premis de les curses. 

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que aquesta setmana el centre organitza dins de l'horari lectiu una setmana dedicada a l'activitat física amb sis disciplines esportives i de ball. Aquest programa es desenvoluparà cada curs després de la Festa de l'Esport. 


Foto: Una de les curses infantils que es van celebrar al carrer de Pablo Picasso / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]