hola

Unes 140 persones van participar a l'edició 42 del cros de l'Escola Bernat de Mogoda que es va celebrar el dissabte 13 de maig. L'AMPA i l'Escola van recuperar aquesta activitat que es va desenvolupar en el marc de la segona edició de la Festa de l'Esport que organitza el centre. Les curses es van celebrar al voltant del centre educatiu, mentre que la resta d'activitats esportives es van desenvolupar al pati i al gimnàs. L'Escola celebra aquesta setmana dins de l'horari lectiu una setmana dedicada a l'activitat física amb sis disciplines esportives i de ball adreçada a l'alumnat.

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, va valorar positivament la Festa de l'Esport ja que ha estat una jornada "per conviure i compartir amb les famílies" i per haver recuperat el cros escolar.El director va informar que el cros va aplegar uns 140 participants distribuïts en sis curses i va afirmar que "m'hagués agradat una major participació però entén l'agenda de dissabte de les famílies".

A causa de la pluja caiguda durant la tarda de divendres es va estudiar suspendre l'activitat de dissabte però finalment la segona edició de la Festa de l'Esport es va celebrar tal com estava previst ja que la pluja dissabte va aparèixer un cop finalitzat el lliurament de premis de les curses. 

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que aquesta setmana el centre organitza dins de l'horari lectiu una setmana dedicada a l'activitat física amb sis disciplines esportives i de ball. Aquest programa es desenvoluparà cada curs després de la Festa de l'Esport. 


Foto: Una de les curses infantils que es van celebrar al carrer de Pablo Picasso / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]