hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert una consulta per tal que la ciutadania pugui participar en l’elaboració de manera col·laborativa de l’Inventari Municipal de Camins. Aquest document és el registre administratiu, obligatori, que identifica i descriu els camins públics d’ús públic de titularitat municipal. El Consistori vol actualitzar aquest document sobre la base del catàleg que va elaborar la Regidoria de Medi Ambient, revisat el 2018, i convida a la ciutadania a participar aportant tot allò que coneix sobre el s camins de municipi.

La consulta romandrà oberta al Portal de participació ciutadana del web municipal (staperpetua.cat) fins al 12 de setembre i inclou plànols i documentació relacionada amb l’inventari. Els plànols mostren la xarxa de camins del municipi i el seu estat actual en diferents colors.

Entre les preguntes que es formulen, es pot apuntar si es coneixen altres camins públics o privats i d’altres històrics que no surten als plànols o bé si hi ha camins que cal recuperar i en quins trams. La ciutadania també pot aportar documentació i deixar les seves dades per si vol ampliar informació.

Segons el catàleg realitzat per la Regidoria de Medi Ambient, el terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda és de de 15,8 km² d’extensió i compta amb 43 camins rurals que conformen una xarxa de gairebé 32 quilòmetres de llargada


Foto:Camí rural del terme municipal de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]