hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda instal·larà un nou pas intel·ligent a l’avinguda de Jacint Verdaguer, a l’alçada del camí de la Granja. L’objectiu és reforçar la seguretat de les persones vianants en aquest punt que dona accés a la parada de bus i al parc de la Ribera. Aquest pas se suma al darrer instal·lat al passeig de la Florida, també a l’alçada del camí de la Granja. El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, ha explicat que s’han habilitat aquests dos nous passos amb motiu de l’increment de trànsit i vianants que passen per aquests punts amb motiu de l’obertura de l’estació de la R8 Santa Perpètua-Riera de Caldes i en previsió també de la nova construcció del Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Recinte Firal. Aquests dos últims passos, a diferència dels vuit instal·lats anteriorment, compten amb dos fanals que projecten una major intesitat de llum durant la nit quan detecten la presència de persones que creuen la calçada.

Sergi Hernández també ha informat de noves intervencions de reforç de l’enllumenat públic a diversos espais del municipi com ara les parades d’autobús de l’avinguda de Jacint Verdaguer, a l’alçada del camí de la Granja, el nou skate park i les properes que es duran a terme al carrer del Casal dels Mogoda i a la pista d’atletisme de l’avinguda de Girona. Aquestes se sumen a les actuacions realitzades al Pont Vell, a l’avinguda de l’Estela Ibèrica i als accessos del camí de la Granja, que havien estat peticions de la ciutadania.

L’edil ha recordat l’aposta municipal per invertir “en tecnologia eficient de l’enllumenat públic, que ha suposat una important reducció del consum energètic i de la facturació, que ha passat de més de 400.000 euros anuals a uns 130.000”. Hernández ha afegit que aquestes actuacions també responen a l’objectiu de reduir espais foscos i afavorir la seguretat de les persones.


Foto: Es millorarà la seguretat d'aquest pas de vianants / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]