hola

L’ONGD SPSolidària ha rebut una donació de DCZ4 Amazon Mollet i de l’Ajuntament de Santa Perpètua d’onze palets de material higiènic-sanitari. Es tracta de mascaretes d’un sol ús, guants sanitaris de nitril i gel hidroalcohòlic. Tot aquest material s’ha distribuït entre els centres mèdics amb els quals l’ONGD col·labora i en alguns casos ha construït. Així viatjaran a Gàmbia a Jalangbereh, a Mauritània a les localitats de Bouanzé, Tachott, N’diao, Dafort, Agoinitt i Artemou, i als campaments de refugiats sahrauís al de Tifariti.

SPSolidària ha afirmat que “sabem que aquests subministraments seran molt útils i apreciats per tots els centres mèdics i esperem que contribueixin a millorar l’atenció mèdica i el benestar de les comunitats locals”. L’entitat ha agraït aquesta generosa contribució i a l’empresa DUE Logística per la seva col·laboració en l’enviament a més dels socis que han treballat per empacar tot el material. Cada comunitat correrà amb la majoria de les despeses de fer arribar els paquets a l’Àfrica.

La presidenta de SPSolidària, Lídia Aymerich, ha explicat que arrel de la visita per recollir la donació econòmica atorgada per DCZ4 Amazon Mollet se'ls va oferir aquest tipus de material i finalment ha rebut onze palets.

L'Ajuntament de Santa Perpètua també tenia excedents d'aquest tipus de material que també ha donat a l'ONGD, segons ha informat Aymerich, qui ha detallat que tot aquest material anirà a diverses localitats a l'Àfrica on hi ha centres mèdics amb els quals l'entitat col·labora.

Lídia Aymerich ha volgut agrair a DUE Logistics la donació de capses de cartró i el transport del material fins a una nau a Sabadell d'un soci de l'entitat on s'ha pogut redistribuir el material per a cada municipi.

La presidenta de SPSolidària ha destacat que el transport fins a cada localitat anirà a càrrec de les comunitats beneficiàries i ha valorat la donació feta en uns 6.000 euros.


Foto: Membres de SPSolidària empacant per localitats el material donat / SPSolidària

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]