hola

L’ONGD SPSolidària ha rebut una donació de DCZ4 Amazon Mollet i de l’Ajuntament de Santa Perpètua d’onze palets de material higiènic-sanitari. Es tracta de mascaretes d’un sol ús, guants sanitaris de nitril i gel hidroalcohòlic. Tot aquest material s’ha distribuït entre els centres mèdics amb els quals l’ONGD col·labora i en alguns casos ha construït. Així viatjaran a Gàmbia a Jalangbereh, a Mauritània a les localitats de Bouanzé, Tachott, N’diao, Dafort, Agoinitt i Artemou, i als campaments de refugiats sahrauís al de Tifariti.

SPSolidària ha afirmat que “sabem que aquests subministraments seran molt útils i apreciats per tots els centres mèdics i esperem que contribueixin a millorar l’atenció mèdica i el benestar de les comunitats locals”. L’entitat ha agraït aquesta generosa contribució i a l’empresa DUE Logística per la seva col·laboració en l’enviament a més dels socis que han treballat per empacar tot el material. Cada comunitat correrà amb la majoria de les despeses de fer arribar els paquets a l’Àfrica.

La presidenta de SPSolidària, Lídia Aymerich, ha explicat que arrel de la visita per recollir la donació econòmica atorgada per DCZ4 Amazon Mollet se'ls va oferir aquest tipus de material i finalment ha rebut onze palets.

L'Ajuntament de Santa Perpètua també tenia excedents d'aquest tipus de material que també ha donat a l'ONGD, segons ha informat Aymerich, qui ha detallat que tot aquest material anirà a diverses localitats a l'Àfrica on hi ha centres mèdics amb els quals l'entitat col·labora.

Lídia Aymerich ha volgut agrair a DUE Logistics la donació de capses de cartró i el transport del material fins a una nau a Sabadell d'un soci de l'entitat on s'ha pogut redistribuir el material per a cada municipi.

La presidenta de SPSolidària ha destacat que el transport fins a cada localitat anirà a càrrec de les comunitats beneficiàries i ha valorat la donació feta en uns 6.000 euros.


Foto: Membres de SPSolidària empacant per localitats el material donat / SPSolidària

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]