hola

Més de tres-cents joves han estat atesos entre el 27 de febrer i el 31 de març a la Mostra d’Ensenyament organitzada per la Regidoria de Joventut. Els joves han pogut resoldre dubtes i informar-se sobre la cerca i tria d’estudis postobligatoris.

La Mostra d’Ensenyament ha realitzat assessories individuals, xerrades a la Promotora i una xerrada en el marc de la programació SPM en família sobre estudis postobligatoris. Pel que fa a les assessories individuals, uns 70 joves han estat atesos pel servei, la gran majoria alumnat de tercer i quart d’ESO amb qüestions recurrents relaciones amb la recerca i tria de la Formació Professional de Grau Mitjà, la tria de Batxillerat enfocat cap als estudis superior i altres temes relacionats amb les preinscripcions.

Durant la Mostra també s’han realitzat xerrades a la Promotora a les quals han participat uns 250 alumnes de tercer i quart d’ESO i de primer de Batxillerat. Els temes més preguntats en aquestes xerrades segons han explicat des del Punt Jove han estat els relacionats amb els estudis artístics i esportius i els graus universitaris. Les families també han trobat el seu espai a la Mostra gràcies a la xerrada Després de l’ESO... què? dins de les activitats de SPM en família a la qual van assistir una desena de pares i mares interessats a aspectes sobre la motivació en els estudis i l’acompanyament en la tria d’estudis postobligatoris.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha expressat que la Mostra d’Ensenyament és la campanya més important de Joventut pel que fa a l’acompanyament dels joves estudiants i creu que les assessories són un aspecte molt destacat per la seva atenció personalitzada i individualitzada. «Cal continuar oferint els màxims recursos als joves estudiants per tal que la seva formació sigui l’adequada als seus interessos i capacitats», ha indicat Solà.


Foto: Una de les xerrades de la Mostra d'Ensenyament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila
22 Set 2023 09:55 - RedaccióS'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila

El jutjat de Pau de Santa Perpètua ultima el trasllat a les noves dependències de la Granja Soldevila. [ ... ]

Avui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà
22 Set 2023 11:39 - RedaccióAvui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà

Avui és el darrer dia de la Setmana Europea de la Mobilitat a la qual s'ha sumat un any més l'Ajuntament [ ... ]

L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual
22 Set 2023 11:32 - RedaccióL'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual que [ ... ]