hola

L’OAC compleix 20 anys al servei del ciutadà i coincidint amb aquesta commemoració ha obert una enquesta per recollir l’opinió dels usuaris i continuar millorant en la seva tasca

L’enquesta, que està disponible a través d'aquest enllaç i a través de codis QR a la pròpia oficina, demana opinió sobre els tràmits realitzats, el grau de satisfacció en l’atenció i també en la resolució de tràmits, entre d’altres aspectes com la ubicació, horaris o senyalització de les instal·lacions. Amb els resultats de l’enquesta, l’oficina treballarà per millorar el servei que s’ofereix al ciutadà.

Un dels objectius principals de l’OAC és facilitar a la ciutadania la seva relació amb l’Ajuntament atenent i orientant en les seves demandes d'informació i en les seves gestions, ja sigui presencia, telemàtic o telefònicament. L’OAC està formada per un equip format específicament en atenció al públic, que treballa per oferir informació actualitzada i atendre les consultes, gestions i tràmits amb agilitat i de forma personalitzada. Actualment disposa de tres tramitadores que realitzen tot tipus de tràmits i una persona més al punt de recepció que realitza el primer filtre en l’atenció presencial. Des de el mes de desembre l’OAC disposa d’un servei de suport a la tramitació electrònica que es diu OAC 360º disponible per resoldre dubtes i incidències al realitzar gestions mitjançant la Seu Electrònica.

A més de les funcions d'informació i atenció ciutadana, l'OAC està considerada com una oficina d'assistència en matèria de registres i també es poden realitzar atencions com la de rebuda i acolliment de ciutadans per aportar-los l'orientació i l'ajuda que necessitin en el moment inicial de la seva visita; fer registres d'entrada d’escrits que s'adrecen a l'Ajuntament o a qualsevol administració vinculada a Finestreta única; és una oficina d’assistència en matèria de registres o assisteix en la identificació i signatura electrònica, entre d’altres.

En les darreres enquestes realitzades per l’OAC, la valoració ha estat de 8 punts sobre 10, sent les primeres demandes ciutadanes aspectes pel que fa als horaris i l’espai d’atenció. L’OAC atén diàriament una mitjana de seixanta persones i, actualment es continua amb el sistema de cita prèvia per poder gestionar millor les cues i l’afluència de públic, i perquè, segons el tràmit a realitzar, facilita l’atenció. Tot i això, la cita prèvia no és requisit obligatori per poder ser atès.

L’OAC esdevé també el principal punt de suport a la ciutadania quan s’obre el període de campanyes, que normalment els mesos d’abril, maig i juny, oferint informació de com s’han de realitzar les sol·licituds i facilitant la gestió en la tramitació i resolució dels expedients al recollir tota la documentació necessària per la gestió. En aquests períodes de campanyes, l’OAC duplica el seu número d’atencions diàries.


Foto: OAC de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]