hola

Demà dimecres 12 d'abril s’obren les inscripcions per participar als Casals d’estiu, Campus esportiu i de Hip-Hop que organitza l’Ajuntament de Santa Perpètua.

El tràmit es podrà fer per internet, a través del web municipal o presencial: a la Promotora dilluns i dimecres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h si la inscripció és al Casal d’estiu o al Pavelló Municipal d'Esports de dilluns a divendres i de 9 a 18 h per a les inscripcions als Campus esportiu i de Hip-Hop.

El Casal d’estiu tindrà lloc a les escoles Bernat de Mogoda, La Florida i Santa Perpètua entre el 26 de juny al 28 de juliol amb diverses opcions d'horaris. Només de matí de 9 a 13 h i matins i tardes de 9 a 13h i de 15 a 17h. S'ha previst servei d'acollida matinal de 8 a 9 h i servei de menjador per als usuaris que optin per tot el dia o només matí. El Casal d’estiu s’adreça a infants que durant el curs 2022-23 facin els cursos des d’I3 fins a 6è de Primària.

En el cas dels Campus esportiu i de hip-hop, es desenvoluparan al Pavelló d’esports i altres espais esportius municipals de 9 a 13 h. S’adrecen a infants i joves que cursen entre tercer de Primària a segon de Batxillerat. Les famílies poden optar per servei de menjador que es farà al Casal de l'Escola Bernat de Mogoda i també poden ampliar l'horari amb l'assistència a aquest casal a la tarda. En cas que el nombre de sol·licituds per al campus superi les places disponibles es farà un sorteig.

Les famílies que vulguin accedir a les beques de menjador hauran de demanar-ho prèvia sol·licitud entre el 12 d’abril i el 8 de maig de manera presencial a l’OAC, de 9 a 14 h i amb cita prèvia i online al web staperpetua.cat (amb certificat digital).


Foto: Imatge d'arxiu del Casal d'Estiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]