hola

Demà dimecres 12 d'abril s’obren les inscripcions per participar als Casals d’estiu, Campus esportiu i de Hip-Hop que organitza l’Ajuntament de Santa Perpètua.

El tràmit es podrà fer per internet, a través del web municipal o presencial: a la Promotora dilluns i dimecres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h si la inscripció és al Casal d’estiu o al Pavelló Municipal d'Esports de dilluns a divendres i de 9 a 18 h per a les inscripcions als Campus esportiu i de Hip-Hop.

El Casal d’estiu tindrà lloc a les escoles Bernat de Mogoda, La Florida i Santa Perpètua entre el 26 de juny al 28 de juliol amb diverses opcions d'horaris. Només de matí de 9 a 13 h i matins i tardes de 9 a 13h i de 15 a 17h. S'ha previst servei d'acollida matinal de 8 a 9 h i servei de menjador per als usuaris que optin per tot el dia o només matí. El Casal d’estiu s’adreça a infants que durant el curs 2022-23 facin els cursos des d’I3 fins a 6è de Primària.

En el cas dels Campus esportiu i de hip-hop, es desenvoluparan al Pavelló d’esports i altres espais esportius municipals de 9 a 13 h. S’adrecen a infants i joves que cursen entre tercer de Primària a segon de Batxillerat. Les famílies poden optar per servei de menjador que es farà al Casal de l'Escola Bernat de Mogoda i també poden ampliar l'horari amb l'assistència a aquest casal a la tarda. En cas que el nombre de sol·licituds per al campus superi les places disponibles es farà un sorteig.

Les famílies que vulguin accedir a les beques de menjador hauran de demanar-ho prèvia sol·licitud entre el 12 d’abril i el 8 de maig de manera presencial a l’OAC, de 9 a 14 h i amb cita prèvia i online al web staperpetua.cat (amb certificat digital).


Foto: Imatge d'arxiu del Casal d'Estiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]