hola

Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha visitat aquest dimecres les actuacions que s'han realitzat al Centre Cívic de La Florida que ha comportat la renovació del parc, la rehabilitació de la bassa i l'asfaltat dels camins. El pressupost total de les tres actuacions ha estat d'uns 250.000 euros.

La zona exterior del Centre Cívic La Florida compta amb un nou equipament de jocs infantils. La instal·lació s’ha renovat completament amb nou material de jocs de fusta i la reconstrucció del paviment de cautxú, que es trobava amb mancances a causa de l’acció dels arrels dels arbres propers que es va aixecar en algunes zones.

La bassa del Centre Cívic La Florida s'ha rehabilitat, s'ha pavimentat i ara disposa de tres fonts ornamentals amb nous equips de bombeig i hidràulics. L'alcaldessa ha destacat que la rehabilitació de la bassa ha estat "espectacular" i que els tres sortidors d'aigua "donen molta vida i alegria" i "s'endegaran en funció de la normativa del Pla de sequera".

La millora del parc del Centre Cívic que va finalitzar a la tardor ha estat altra de les obres que s'han executat a l'equipament. L'alcaldessa ha animat a la ciutadania a visitar el parc que ha qualificat "d'únic" al municipi , "molt adaptat a l'entorn" i on "els infants poden gaudir de valent".

La tercera actuació que s'ha portat a terme ha estat l'asfaltat dels camins exteriors del recinte que estaven malmesos a causa de l'acció dels arrels dels arbres. Aquestes actuacions que han format part del Pla d'Inversions Municipals 2021-2023.


Foto: Un moment de la visita a les actuacions de millora del Centre Cívic La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]