hola

La Regidoria de Convivència i Mediació, a través del servei de Tinença d'Animals de companyia, ha realitzat una sèrie de millores a l'espai del Correcan. Aquest equipament disposa des de fa uns dies d'una vuitena de nous elements on els gossos poden execitar-se. Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i la regidora de Convivència i Mediació, Olga Valenzula, han visita l'espai aquest dilluns on s'ha instal·lat diferents obstacles canins que han estat dissenyats utilitzant la referència de la disciplina "Agility". Es tracta d'un circuit amb vuit elements que es poden encadenar seguint un ordre on "el gos pot exercitar i demostrar les seves habilitats de seguretat, força, agilitat, rapidesa, obediència, destresa, salt de longitud i constància i també la intuïció", segons ha explicat la Regidori de Convivència i Mediació, Olga Valenzuela.

A l'espai també s'ha instal·lat nova senyalització que explica els aparells i un codi QR que ens porta a l'ordenança de tinença d'animals.El Correcan es troba situat en un costat del parc Central  en una zona compresa entre el Camí de la Granja i la línia fèrria de la R8. Aquesta zona disposa d'una superfície de 2.180 m2 amb una tanca d'1,80 metres d'alçada, llum, una font i aparcament al costat del recinte.

El servei de Tinença d'Animals de companyia explica que el correcan "és un espai públic de socialització on es troben les persones que estimen els animals i volen que aquest tinguin una experiència d'oci lúdic i saludable dins de la zona urbana" i afegeix que "són espais per a la salut i la convivència d'animals i persones".


Foto: Una delegació municipal va visitar ahir el nou circuit amb els vuit elelemtns / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]