hola

La Regidoria de Convivència i Mediació, a través del servei de Tinença d'Animals de companyia, ha realitzat una sèrie de millores a l'espai del Correcan. Aquest equipament disposa des de fa uns dies d'una vuitena de nous elements on els gossos poden execitar-se. Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i la regidora de Convivència i Mediació, Olga Valenzula, han visita l'espai aquest dilluns on s'ha instal·lat diferents obstacles canins que han estat dissenyats utilitzant la referència de la disciplina "Agility". Es tracta d'un circuit amb vuit elements que es poden encadenar seguint un ordre on "el gos pot exercitar i demostrar les seves habilitats de seguretat, força, agilitat, rapidesa, obediència, destresa, salt de longitud i constància i també la intuïció", segons ha explicat la Regidori de Convivència i Mediació, Olga Valenzuela.

A l'espai també s'ha instal·lat nova senyalització que explica els aparells i un codi QR que ens porta a l'ordenança de tinença d'animals.El Correcan es troba situat en un costat del parc Central  en una zona compresa entre el Camí de la Granja i la línia fèrria de la R8. Aquesta zona disposa d'una superfície de 2.180 m2 amb una tanca d'1,80 metres d'alçada, llum, una font i aparcament al costat del recinte.

El servei de Tinença d'Animals de companyia explica que el correcan "és un espai públic de socialització on es troben les persones que estimen els animals i volen que aquest tinguin una experiència d'oci lúdic i saludable dins de la zona urbana" i afegeix que "són espais per a la salut i la convivència d'animals i persones".


Foto: Una delegació municipal va visitar ahir el nou circuit amb els vuit elelemtns / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]