hola

Santa Perpètua disposa de tres centres per a l’etapa educativa 0-3 anys que són l’Escola Bressol Municipal Can Folguera, Espiga i els Pins. La jornada de portes obertes serà de 10 a 13 hores i les famílies podran conèixer l’equip d’educadores, les instal·lacions i els projectes educatius de cada centre.

L'Escola Bressol és el primer cicle de l'educació infantil. Les escoles bressols municipals tenen com a objectiu principal oferir un entorn molt proper al marc familiar i afavorir una relació de col·laboració amb les famílies.

La jornada de portes obertes és prèvia al procès de preinscripció que serà del 8 al 19 de maig a través d’un formulari disponible a la web staperpetua.cat. El calendari establert per a tot el procès de preinscripció s’estableix de la següent manera: l’1 de juny es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional i del 2 al 8 de juny es podran presentar possibles reclamacions a aquesta llista. El 9 de juny es realitzarà el sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades a punts i a partir del dia 15 de juny es presentarà la llista ordenada amb la puntuació dels infants admesos i, si s’escau, la llista d’espera. El període de matrícula s’estableix del 16 al 22 de juny.

La Regidoria d’Educació recorda que els infants nascuts l’any 2021, que cursaran el proper any I2 tindran l’escolarització gratuïta. Els serveis pels qual es paga un preu públic serà l'acollida, el servei de menjador i/o berenar. A més, les famílies d'infants lactants (nascuts el 2023) i d'1 any (nascuts el 2022), podran acollir-se a la tarifació social, és a dir, que la quota d'escolarització i dels serveis oferts tindrà un preu segons els ingressos de la unitat familiar, essent el preu màxim de 190 euros mensuals.

Foto: Escola Bressol Els Pins / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila
22 Set 2023 09:55 - RedaccióS'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila

El jutjat de Pau de Santa Perpètua ultima el trasllat a les noves dependències de la Granja Soldevila. [ ... ]

Avui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà
22 Set 2023 11:39 - RedaccióAvui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà

Avui és el darrer dia de la Setmana Europea de la Mobilitat a la qual s'ha sumat un any més l'Ajuntament [ ... ]

L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual
22 Set 2023 11:32 - RedaccióL'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual que [ ... ]