hola

Les obres de construcció d’una nova pista poliesportiva a l’avinguda de l’Estela Ibèrica, al barri de Mas Costa, ja han començat.

La pista s’ha dissenyat per a la pràctica de diferents disciplines esportives com futbol, bàsquet, voleibol, handbol, o hoquei, entre d’altres. L’Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat el projecte a l’empresa Barnasfalt per un import de 100.661,10. El període d’execució dels treballs és de tres mesos. La nova pista tindrà unes dimensions de 30 metres de llarg per 15 metres d’ample i diposarà d’enllumenat públic.

El cap d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs, ha explicat que la instal·lació s’inscriu en el programa de promoció de l’esport a l’aire lliure “amb l’objectiu de lluitar contra el sedentarime i oferir, sobretot, al jovent i als infants més mitjans per tenir una vida activa i combatre les malaties derivades d’un estil de vida poc saludable, com és el sedentarisme”. El Cap d’Esports ha explicat que la nova pista serà similar a la que s’ubica al Parc Central en la que es poden practicar diverses disciplines esportives.

Els aparells saludables instal·lats en diversos espais del municipi, l’skate parc o el parc de cal·listènia són equipaments que formen part del programa de promoció de l’esport a l’aire lliure de l’Ajuntament de Santa Perpètua. En aquest sentit Bonàs insisteix que “són espais d’oci i esport per fomentar l’exercici físic entre el jovent” i “per fugir del sedentarisme que ens provoca les noves tecnologies i les xarxes socials”.


Foto: Les obres s'han iniciat aquest mes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]