hola

La preinscripció al curs escolar 2023-2024 s’inicia el dilluns 6 de març, a segon cicle d’Infantil i Primària i el dimecres 8 de març a Secundària Obligatòria.

En ambdós casos, el termini finalitza el 20 de març i tot el procediment es realitzarà de forma telemàtica. La Regidoria d’Educació, situada a la Granja Soldevila, donarà suport a les famílies que tinguin dubtes durant aquest procés de preinscripció.

La novetat més destacada és que per primer cop Santa Perpètua és zona única i això vol dir que tots els infants tindran 30 punts per situació del seu domicili i així podran escollir el centre educatiu que vulguin amb el màxim de punts per residència. Pel que fa a ESO, les escoles públiques estan adscrites als dos instituts i l’alumnat de l’IE Santiga al seu centre.

Santa Perpètua comptarà amb deu línies d’I3 i onze de primer d’ESO, segons les dades provisionals de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Pel que fa al segon cicle d’Infantil, sis línies d’I3 estaran a l’escola pública, dos a l’Escola La Florida i a l’Institut Escola Santiga i una a les escoles Bernat de Mogoda i Santa Perpètua; i quatre a l’escola concertada (tres al col·legi Sagrada Família i una a l’Escola Tabor).

Pel que fa a la Secundària, l’IE Santiga tindrà dues línies de primer d’ESO, l’Institut Rovira-Forns tres i l’Estela Ibèrica dos i, pel que fa a les concertades, tres tindrà el Col·legi Sagrada Família i una l’Escola Tabor.


Foto: Avui comença la preinscripció / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]