hola

La Regidoria de Comerç està elaborant una nova guia de comerços i serveis de la localitat que es pugui mantenir actualitzada i sigui accessible.

Per aquest motiu, serà una guia online que es podrà consultar a través del web municipal. Aquesta guia pretén ser una eina viva on poder trobar la informació dels establiments comercials i de serveis, els seus horaris, què ofereixen cadascun d’ells, imatges dels seus negocis i quines són les seves xarxes socials, entre d’altres. Actualment, la Regidoria de Comerç s’ha posat en contacte amb tots els propietaris de comerços i serveis per tal d’informar-los d’aquesta nova guia telemàtica.

Cada establiment parteix d’un perfil amb unes dades bàsiques que ha d’anar complimentant per tal de tenir el màxim de la informació que vol oferir a la ciutadania. Els comerciants tindran control total de la seva informació perquè tindran sempre accés directe i personalitzat a la seva fitxa, de manera que es podrà mantenir actualitzada, segons ha explicat la Regidoria de Comerç.

La idea és que al mes de març ja pugui estar operativa a través del web de l’Ajuntament de Santa Perpètua, de la mateixa manera que ara ja es pot consultar la Guia de marxants dels mercats ambulants.

La regidora de Comerç, Neus Garcia, ha afirmat que “ara es fa una aposta per una guia online de tots els comerços i serveis de Santa Perpètua amb la complicitat dels seus propietaris per tenir-la sempre actualitzada” i ha afegit que “per a la ciutadania disposar d’aquesta nova guia telemàtica serà una eina útil per poder saber on trobar allò que necessita sense haver de marxar del municipi”. La regidora ha explicat que aquests dies s’estan fent les visites per explicar-los la guia i solucionar els dubtes que puguin tenir.


Foto: Fira de Comerç de 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]