hola

Gairebé una cinquantena de nous arbres s'han plantat al parc de la Ribera, en el tram comprés entre l'avinguda de l'Onze de Setembre i el pont Vell. El regidor de Medi Ambient, Joan Martínez, durant una visita a la plantació que s'ha realitzat aquesta setmana, ha explicat que l'actuació vol incrementar la massa arbòria en aquest espai. L'edil ha informat que s'han plantat exemplars caducifolis i de fulla perenne, entre els quals ha destacat diverses espècies com pins, xiprers i uns exemplars de pins " resistents i preparats per al canvi climàtic que ens afecta tant greument".

Martínez també ha explicat que "lamentablement una part dels nous arbres plantats venen a substituir els exemplars danyats al març de l'any passat i que finalment no van sobreviure a l'acte vandàlic" i afegeix que sinó "l'extensió i la massa arbòria en aquesta zona de parc hagués estat més gran". Durant l'acte vandàlic es van fer malbé gairebé una vintena d'arbres plantats l'any 2021, principalment exemplars de salzes blancs i lledoners que van aparèixer trencats. El regidor de Medi Ambient també ha recordat que al final de l'any passat es va realitzar el projecte per naturalitzar la riera de Caldes amb la plantació d'arbres autòctons al parc de la Ribera. L'actuació formava part del programa Reciclos on els veïns i veïnes de Santa Perpètua de Mogoda poden reciclar les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes en un dels 240 contenidors grocs dels carrers de la localitat i obtenir recompenses per fer-ho o col·laborar en accions de millora mediambiental i social del municipi. Per últim, Joan Martínez ha destacat que durant aquest mandat s'han plantat més d'un centenar d'arbres, la majoria en el parc de la Ribera però també en el Bosc Soldevila.

Foto: El regidor de Medi Ambient amb el representant de l'empresa de jardineria i el tècnic municipal durant una visita als treballs / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]