hola

Gairebé una vintena de persones va assistir a la primera sessió del nou cicle SPM en família, que es va inaugurar aquest dimecres 8 de febrer amb la xerrada Benvingut Nadó!, a càrrec de la mestra, psicòloga i terapeuta familiar experta en criança i educació, Celeste Vaiana. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va inaugurar el cicle i va afirmar que "el Servei d’Orientació és un espai per poder parlar amb calma i en un ambient de confiança sobre les relacions familiars". Va afegir que "la quotidianitat i l’educació dels fills i filles, sovint, generen interrogants i preguntes que ens fem els pares i les mares" i que "l'objectiu del servei municipal és orientar i ajudar a trobar respostes sobre aquest enriquidor camí que suposa la criança dels infants"

L'alcaldessa va manifestar que l’objectiu d'aquesta programació, que inclou més d'una vintena de tallers i xerrades fins el 15 de juny, és oferir a les famílies orientacions per a la criança i l’educació, des de la primera infància (0-3 anys), fins l’adolescència i va destacar que "els temes que es tractaran a les xerrades són fruit de la coordinació amb les direccions d’escoles i instituts, les Associacions de Famílies, d’entitats de criança com Espiral i Mamalleta’m, i altres agents implicats com el Centre d’Atenció Primària".

SPM en família continua aquest mes amb tres noves xerrades. El 22 de febrer, El descans i la son en la petita infància, a càrrec de Carla Doblado, psicòloga referent de benestar emocional i Gisela Fernández, nutricionista de l’EAP Sanitària de Santa Perpètua. El 23 de febrer, Gestionar la nostra conducta agressiva, a càrrec de la Sònia Vallecillos, psicòloga del Centre Somnia Psicologia. I el 27 de febrer, Benvinguda Adolescència, a càrrec de Gus Bas, psicòleg i terapeuta familiar.

L’assistència a les xerrades és lliure i gratuïta però les places estan limitades i per aquest motiu es recomana fer una inscripció prèvia a través d'un enllaç al web municipal. Totes les xerrades tindran lloc al Servei d'Orientació i Atenció a les Famílies (SOAF), a l’edifici de Serveis Educatius (antiga escola Els Aigüerols) a les 18 hores. L'acte va comptar amb l'assistència de la regidora d’Infància i Adolescència, Ana Bajo, i del regidor d'Educació, Pere García.


Foto: Un moment de la inauguració del nou cicle / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]