hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua posa en marxa un nou cicle de xerrades i tallers adreçats a famílies que volen ampliar els seus coneixements sobre el desenvolupament i l’educació dels seus fills i filles. La primera sessió tindrà lloc avui a les sis de la tarda amb el títol Benvingut Nadó! que anirà a càrrec de la mestra, psicòloga i terapeuta familiar experta en criança i educació, Celeste Vaiana.

Aquest serà el segon cicle SPM en família i tractarà temes que poden interessar a pares i mares amb nadons, infants i adolescents i que aniran sobre els canvis en la família després del naixement d’un fill, alimentació, pantalles, adolescència, descans i son, gestió de conductes agressives, bulling, sexualitat o educació, entre molts d’altres.

L'Ajuntament fa una aposta per programar més d’una vintena d’activitats que es desenvoluparan des del 8 de febrer al 15 de juny amb l’objectiu que tot tipus de famílies puguin identificar-s'hi i assistir-hi per trobar un espai de relació comú on compartir experiències al voltant de l’educació i els reptes com a pares i mares. La intenció és també repensar la forma de fer de pares i mares i dotar d’eines per poder respondre als nous reptes de l’educació.

L'Ajuntament ja va fer un primer cicle el curs passat amb una molt bona acollida per part de les famílies. L’assistència a les xerrades és lliure i gratuïta però les places estan limitades i per aquest motiu es recomana fer una inscripció prèvia a través d'un enllaç al web municipal. Totes les xerrades tindran lloc al SOAF, a l’edifici de Serveis Educatius (antiga escola Els Aigüerols) a les 18 hores.

La programació compta amb la participació de la comunitat educativa de Santa Perpètua, l’associació Espiral Catalunya i Mamalleta’m.

Les temàtiques d'aquest mes de febrer seran: El descans i la son en la petita infància, amb Carla Doblado, psicòloga referent de benestar emocional i Gisela Fernández, nutricionista de l’Equip d'Atenció Primària de Santa Perpètua de l'ICS, el 22 de febrer; Gestionar la nostra conducta agressiva, amb Sònia Vallecillos, psicòloga del Centre Somnia Psicologia, el 23 de febrer i Benvinguda adolescència! amb Gus Bas, psicòleg i terapeuta familiar, el 27 de febrer.


Foto: L'any passat ja es va realitzar una programació de xerrades / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila
22 Set 2023 09:55 - RedaccióS'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila

El jutjat de Pau de Santa Perpètua ultima el trasllat a les noves dependències de la Granja Soldevila. [ ... ]

Avui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà
22 Set 2023 11:39 - RedaccióAvui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà

Avui és el darrer dia de la Setmana Europea de la Mobilitat a la qual s'ha sumat un any més l'Ajuntament [ ... ]

L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual
22 Set 2023 11:32 - RedaccióL'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual que [ ... ]