hola

 

L’Escola Bernat de Mogoda ha celebrat el Diaescolar de la no violència i la Pau amb un acte simbòlic amb l’alumnat i les famílies. Els infants van crear al pati de l’escola el símbol de la Pau i seguidament, representants de cada grup-classe, van llegir algunes frases i versos de poemes relacionats amb la pau. L’acte va finalitzar amb la reproducció de la cançó Give peace a chance, de John Lennon.

El director de l’Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, va explicar que és important celebrar aquesta jornada perquè "no es pot oblidar que hi ha infants i persones que es troben passant per dificultats arreu del món".

Durant l’acte, la direcció de l’Escola Bernat de Mogoda va destacar que "la comprensió dels processos socials i culturals, la construcció d’una cultura del respecte, la implicació social i la col·laboració són punts importants" dins del seu projecte.

El director, Fran Moro, va expressar que els temes de consciència global es troben al pla anual del centre i que a classe es treballa amb activitats prèvies la commemoració d’algunes jornades com el Dia Mundial de la Pau.Les famílies de l’alumnat han pogut compartir aquesta jornada amb els infants i el professorat. Fran Moro va explicar que la nova direcció contempla que pares i mares "han de compartir moments amb els seus fills i filles" i obren les seves portes perquè vegin el treball del centre i els infants.


Foto: Alumnat i professorat al pati del centre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]