hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat una sèrie de sessions amb entitats per tal de donar a conèixer la diagnosi amb la qual la Regidoria de Seguretat Ciutadana està elaborant el nou Pla Local de Seguretat. La previsió municipal és que el Pla estigui acabat i aprovat en la sessió plenària del mes d'abril.

La setmana passada es van convocar reunions al Centre Cívic Can Taió i al Centre Cívic Mas Costa. Ahir es va programar al Centre Cívic de Can Folguera i l'1 de febrer tindrà lloc a l'Aula Vapor. La darrera serà el 9 de febrer amb els grups municipals.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olva Valenzuela, ha expressat que s'està avançant a les entitats convocades com funcionen els plans de seguretat i com s'han de coordinar tots els agents implicats per tal que funcioni el protocol establer en cada cas.

Fins al 5 de febrer es pot participar a una consulta ciutadana online que consta de més d’una vintena de preguntes sobre el nivell de seguretat de Santa Perpètua i els diferents barris, els principals problemes d’inseguretat, el nivell d’incivisme, les causes principals d’aquest incivisme, la seguretat del trànsit, els problemes de seguretat viària o serveis de la Policia Local que caldria potenciar. El qüestionari es pot emplenar al Portal de Participació ciutadana accessible des del web municipal staperpetua.cat.

Olga Valenzuela ha explicat que la redacció del Pla Local de Seguretat era un compromís de mandat que s'acomplirà. La regidora de Seguretat Ciutadana ha matisat que a les reunions amb entitats s'està detallant la diagnosi sobre la qual s'està elaborant aquest Pla.

L'enquesta ciutadana fa unes preguntes per conèixer quines és la percepció ciutadana sobre la seguretat i a les reunions es presenten les dades amb les quals es decidirà quins aspectes cal millorar, segons ha afirmat Valenzuela, que lamenta la poca assistència que de moment estan tenint aquestes reunions.

Foto: Sessió al Centre Cívic Mas Costa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]