hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat una sèrie de sessions amb entitats per tal de donar a conèixer la diagnosi amb la qual la Regidoria de Seguretat Ciutadana està elaborant el nou Pla Local de Seguretat. La previsió municipal és que el Pla estigui acabat i aprovat en la sessió plenària del mes d'abril.

La setmana passada es van convocar reunions al Centre Cívic Can Taió i al Centre Cívic Mas Costa. Ahir es va programar al Centre Cívic de Can Folguera i l'1 de febrer tindrà lloc a l'Aula Vapor. La darrera serà el 9 de febrer amb els grups municipals.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olva Valenzuela, ha expressat que s'està avançant a les entitats convocades com funcionen els plans de seguretat i com s'han de coordinar tots els agents implicats per tal que funcioni el protocol establer en cada cas.

Fins al 5 de febrer es pot participar a una consulta ciutadana online que consta de més d’una vintena de preguntes sobre el nivell de seguretat de Santa Perpètua i els diferents barris, els principals problemes d’inseguretat, el nivell d’incivisme, les causes principals d’aquest incivisme, la seguretat del trànsit, els problemes de seguretat viària o serveis de la Policia Local que caldria potenciar. El qüestionari es pot emplenar al Portal de Participació ciutadana accessible des del web municipal staperpetua.cat.

Olga Valenzuela ha explicat que la redacció del Pla Local de Seguretat era un compromís de mandat que s'acomplirà. La regidora de Seguretat Ciutadana ha matisat que a les reunions amb entitats s'està detallant la diagnosi sobre la qual s'està elaborant aquest Pla.

L'enquesta ciutadana fa unes preguntes per conèixer quines és la percepció ciutadana sobre la seguretat i a les reunions es presenten les dades amb les quals es decidirà quins aspectes cal millorar, segons ha afirmat Valenzuela, que lamenta la poca assistència que de moment estan tenint aquestes reunions.

Foto: Sessió al Centre Cívic Mas Costa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]