hola

Les obres de construcció de l'Skate-Park, que s'ubicarà al Parc dels Ametllers, van començar ahir 9 de gener i tenen una durada de tres mesos. El projecte es va adjudicar a l'empresa Vulcano Skateparks per un pressupost de 146.819,98 euros. Amb motiu de la contsrucció d'aquest nou equipament esportiu, les parades del mercat ambulant que s'ubicaven al passeig de la Florida compreses entre el tram que va de la rotonda del Pensament fins al CAP de la Florida es traslladen a l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de Setembre, al costat del recinte firal. El trasllat s'iniciarà aquest mateix 12 de gener. L'Ajuntament recorda que no es podrà estacionar en aquest aparcament tots els dijous fins que durin les obres.

La construcció de l'skate-park respon a la demanda de joves de Santa Perpètua aficionats a la pràctica de diverses modalitats d’activitats recreatives i esportives vinculades als patins, skates i bicicletes. En aquest sentit la pista ha estat desenvolupada en col·laboració amb aquests futurs usuaris i serà un espai especialment dissenyat per a la pràctica del skate tot i que també serà apte per a la resta de modalitats d’esports urbans com BMX, Roller, segons s'especifica en el projecte.

La nova pista s'ubicarà a l'antiga zona destinada a aparcament en el parc dels Ametllers i disposarà una superfície total construïda de 753,80 m2.


Foto: Les obres es van iniciar ahir / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]