hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va celebrar el divendres 2 de desembre el sorteig públic per escollir les 14 famílies de l'Escola de La Florida i les 12 de l'Escola Bernat de Mogoda que properament constituiran les primeres comunitats energètiques del municipi. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, que va recordar que el sorteig es va celebrar perquè es van inscriure més famílies que places disponibles. El conveni signat amb l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda i l'AMPTA de La Florida ja recollia aquesta opció.

Ara l'Ajuntament notificarà a les famílies que han estat escollides per formar part de la comunitat energètica i signaran el contracte d'accés a les dades de consum amb l'objectiu també de rebre assessorament per augmentar l'estalvi energètic i econòmic

Sergi Hernández va explicar que properament es posarà en marxa una segona fase de la comunitat energètica al voltant de l'escola La Florida que anirà adreçada als socis i sòcies de l’AV CJ La Florida, entitat a la que ja es va presentar el projecte per desplegar el potencial que té la instal·lació fotovoltaica del centre educatiu.

Els beneficiaris disposaran d’una aplicació (app) que els ajudarà a adaptar els hàbits per maximitzar l’autoconsum i rebre consells d’estalvi i d’eficiència.


Foto: El sorteig es va realitzar a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]