hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va celebrar el divendres 2 de desembre el sorteig públic per escollir les 14 famílies de l'Escola de La Florida i les 12 de l'Escola Bernat de Mogoda que properament constituiran les primeres comunitats energètiques del municipi. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, que va recordar que el sorteig es va celebrar perquè es van inscriure més famílies que places disponibles. El conveni signat amb l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda i l'AMPTA de La Florida ja recollia aquesta opció.

Ara l'Ajuntament notificarà a les famílies que han estat escollides per formar part de la comunitat energètica i signaran el contracte d'accés a les dades de consum amb l'objectiu també de rebre assessorament per augmentar l'estalvi energètic i econòmic

Sergi Hernández va explicar que properament es posarà en marxa una segona fase de la comunitat energètica al voltant de l'escola La Florida que anirà adreçada als socis i sòcies de l’AV CJ La Florida, entitat a la que ja es va presentar el projecte per desplegar el potencial que té la instal·lació fotovoltaica del centre educatiu.

Els beneficiaris disposaran d’una aplicació (app) que els ajudarà a adaptar els hàbits per maximitzar l’autoconsum i rebre consells d’estalvi i d’eficiència.


Foto: El sorteig es va realitzar a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]