hola

El Centre Cívic la Rambla va acollir ahir dimecres 30 de novembre l’acte commemoratiu del Dia internacional de la ciutat educadora que ha promogut el PEC de Santa Perpètua. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d’educació Pere Garcia, van ser els encarregats de donar lectura al manifest en el marc d’una activitat inter-generacional. El manifest posava en valor el municipi com a promotor de la participació i el treball conjunt de la ciutadania en la definició del model comú de ciutat.

Santa Perpètua forma part de l’associació internacional de ciutats educadores juntament amb 500 altres ciutats més de 36 països de tots els continents. L’objectiu d’aquestes diades és crear consciència sobre la importància de l'educació i visualitzar el compromís de l'Ajuntament com a administració més propera al ciutadania per situar-la com un vector generador de benestar, convivència, prosperitat i cohesió social.El manifest també expressava que Santa Perpètua ha de ser un espai de pau i d’oportunitats, on es respiri seguretat i benestar, on es garanteixin els drets i es creïn oportunitats per totes i tots.

El regidor d’Eduació, Pere Garcia, va explicar que ciutat educadora no fa referència a l’educació formativa sinó vivencial. «La formació en el respecte, la convivència i en les relacions entre persones és ser ciutat educadora» ha indicat Pere Garcia.Per la seva part, l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va considerar que l’activitat inter-generacional ha estat un encert per la promoció de valors de grans a joves tot destacant que aquest és l’esperit de les ciutats educadores.


Foto: L'alcaldessa i el regidor d'Educació van donar lectura al manifest / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]