hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha posat en marxa una campanya a l’espai públic per rebutjar les violències masclistes, en el marc de la programació del 25 de novembre, el Dia Internacional per l’erradicació de les violències masclistes.

La campanya consisteix en la instal·lació d'un conjunt de sis senyals que contenen lemes que mostren el rebuig a la violència masclista envers les dones. Els senyals contenen missatges com Santa Perpètua no tolera les violències masclistes; Ens volem vives; vull sortir sent lliure, no valenta; entre d'altres. La senyalització s'estan instal·lant en diferents indrets del municipi com el parc Miquel Segura, al barri de la Creueta; a la plaça de la Vila, a Centre Vila; al passeig de la Florida, al barri de Can Folguera; a la plaça Terminal, a la Florida; al parc Catalunya, a Can Taió; i al passeig de Can Taió, a Mas Costa.

La regidora d'Igualtat, Sandra Gómez, ha explicat que és una nova acció de sensibilització per lluitar contra actituds masclistes que "la societat ha anat incorporant com a naturals, malauradament" i afegeix que "hem de ser més intolerants davant la violència física i psíquica". Per últim, la regidora manifesta que amb aquesta acció volen que "aquests missatges vagin calant dins del nostre dia a dia i que poc a poc veiem que això no és normal i que el normal és respectar a la teva parella".


Foto: Placa que s'ha instal·lat al Parc de Miquel Segura / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La tercera comunitat energètica beneficiarà uns dos-cents participants
05 Des 2022 14:14 - RedaccióLa tercera comunitat energètica beneficiarà uns dos-cents participants

Dos centenars de participants aproximadament podran formar part de la tercera comunitat energètica [ ... ]

L’Ajuntament obrirà noves línies d’ajuts per a la instal·lació d’ascensors i la rehabilitació
05 Des 2022 14:17 - RedaccióL’Ajuntament obrirà noves línies d’ajuts per a la instal·lació d’ascensors i la rehabilitació

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obrirà noves convocatòries de subvencions per a la instal·lació [ ... ]

L’Ajuntament edita una guia per sensibilitzar sobre el consum de joguines no sexistes
05 Des 2022 14:24 - RedaccióL’Ajuntament edita una guia per sensibilitzar sobre el consum de joguines no sexistes

La Regidoria d’Igualtat i Drets Civils de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha editat una [ ... ]