hola

El Casal Popular Pit Roig va celebrar el sisè aniversari de la seva seu situada al carrer d'Enric Granados amb un seguit d'activitats que van tenir molt de seguiment. El programa festiu es va desenvolupar durant la tarda i nit de dissabte passat 19 de novembre.

L’aniversari va començar a les 18 hores amb jocs de taula i un tats de vins amb la Bodega Folguera. També un concurs relacionat amb el Casal i un sopar de pintxos amenitzat amb música.

Una de les sòcies del Casal Popular Pit Roig, Marta Pagès, ha destacat que aquest aniversari era més especial perquè, com a d'altres entitats, després de la pandèmia ha costat revifar. Pagès s'ha mostrat satisfeta amb la resposta de les sòcies.

El Casal Popular va celebrar l'aniversari amb jocs de taula diferents dels habituals, amb un tast de vins, amb un un concurs amb preguntes sobre dates importants del Casal i el va cloure amb un sopar i música, com ha recordat Pagès.

El projecte de Casal va començar fa uns nou anys però la seu és la que fa sis anys ara i que, com apunta Marta Pagès, ha permès realitzar més activitats i fer crèixer l'entitat.Pagès ha recordat que el Casal és un espai on trobar oci alternatiu, activitats culturals, d'exposicions, d'intercanvi d'esperiències i de xerrades.

El Casal Popular recorda que són les pròpies entitats que conformen el Casal i les sòcies les que van proposant i organitzant activitats, tot i que ja hi ha algunes de fixes cada mes com les tardes de jocs de taula, les cerveses artesanes o la música en vinils.De la propera programació del Casal Popular Pit Roig destaquen dues jornades de Quinto aquest desembre. Marta Pagès anima a persones amb inquietuds o a entitats que vulguin fer alguna activitat a la seu del casal a posar-se en contacte per dissenyar-le perquè el Casal és un espai obert.


Foto: Una de les activitats programades durant l'aniversari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]