hola

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional se suma a la setena edició de la campanya dels Dies Europeus de la Solidaritat Local que se celebra del 15 al 30 de novembre. Aquest any es crearà un mural participatiu amb el títol La cooperació com a manera d’entendre el món. El mural ja s'ha començat a pintar  de novembre al passeig de La Florida, sota la via de ferrocarril de la línia de rodalies R8. Els infants del servei socioeducatiu participaran en aquesta activitat amb dos tallers els dies 21 i 22 de novembre. Els membres del Consell Municipal de Cooperació, coincidint amb la sessió plenària del 29 de novembre, faran la inauguració del mural en un acte que començarà a les 18 hores.

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació subvenciona aquest projecte i gravarà el 22 de novembre el taller participatiu que formarà part d’un vídeo-resum de les activitats a tota la província.. Santa Perpètua ja va participar l'any passat en la programació dels Dies Europeus de la Solidaritat. Es tracta d'una iniciativa que encoratja les ciutats i regions europees a conscienciar la seva ciutadania sobre els reptes mundials del desenvolupament sostenible i la necessitat de passar a l’acció.

La regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Neus Garcia, ha explicat que els Dies Europeus de la Solidaritat seran visibles per a tota la ciutadania perpetuenca amb el mural que es fa a les columnes de la dreta en direcció cap a La Florida del pont de la R8. Garcia ha subratllat que un artista desenvoluparà tot el disseny però que infants del servei socioeducatiu l'ajudaran en aquesta tasca.

La regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional ha expressat que els Dies Europeus de la Solidaritat són una iniciativa per encoratjar les administracions locals europees sobre els reptes mundials del desenvolupament sostenible i de crida a l'acció encara que sigui en projectes petits. Neus Garcia ha informat que es vol incidir en què més ciutadania perpetuenca conegui que es pot fer a nivell individual, com a col·lectiu i com a municipi per a la cooperació internacional. La regidora afirma que Santa Perpètua està considerada com a solidària però que hi ha molta ciutadania que desconeix què es pot fer.

L'edil ha destacat que la Diputació de Barcelona hagi escollit el taller participatiu de Santa Perpètua per formar part d’un vídeo-resum de les activitats que es faran durant aquesta campanya a tota la província.


Foto: El mural s'ha començat a pintar en els pilars del pont de la R8 a l'alçada del passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]