hola

Avui dilluns 7 de novembre finalitza el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria de subvencions a la instal·lació d’ascensors i a actuacions de millora de l’accessibilitat i de rehabilitació d’edificis.
L’Ajuntament de Santa Perpètua destina una partida de 100.000 euros amb l’objectiu de fomentar aquestes actuacions. La presentació de les sol·licituds s'ha de fer de manera telemàtica per a les comunitats de veïns i podrà fer-se presencialment si es tracta d'una persona física, propietària d'un habitatge on no hi hagi divisió horitzontal a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, prèvia sol·licitud de cita per la gestió de la presentació. L’Ajuntament ha establert dues línies d’ajut. La primera està vinculada a millorar l’accessibilitat i la instal·lació d’ascensors. La segona línia d’ajut correspon al foment de la rehabilitació d’edificis de tipologia residencial. Per consultar els detalls de la subvenció es pot entrar al web municipal..

Poden ser beneficiàries les juntes de comunitats de propietaris (divisió horitzontal), els propietaris d’edificis plurifamiliars d’habitatges (sense divisió horitzontal) i el propietaris d’habitatges unifamiliars, que compleixin els requisits que estableixen les bases que es poden consultar al web staperpetua.cat.

Segons dades incloses a la diagnosi i anàlisi del Pla local d’Habitatge, a Santa Perpètua el 57,2% dels edificis residencials tenen entre 21 i 50 anys. El document estableix que el parc d’habitatges és relativament modern i això fa que l’estat de conservació dels edificis sigui majoritàriament bo. Malgrat les dades que proporciona el cens, la realitat és una altra, ja que en força edificis de Can Folguera, l’estat de conservació és entre deficient i dolent, segons marca l'informe


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila
22 Set 2023 09:55 - RedaccióS'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila

El jutjat de Pau de Santa Perpètua ultima el trasllat a les noves dependències de la Granja Soldevila. [ ... ]

Avui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà
22 Set 2023 11:39 - RedaccióAvui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà

Avui és el darrer dia de la Setmana Europea de la Mobilitat a la qual s'ha sumat un any més l'Ajuntament [ ... ]

L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual
22 Set 2023 11:32 - RedaccióL'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual que [ ... ]