hola

Avui dilluns 7 de novembre finalitza el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria de subvencions a la instal·lació d’ascensors i a actuacions de millora de l’accessibilitat i de rehabilitació d’edificis.
L’Ajuntament de Santa Perpètua destina una partida de 100.000 euros amb l’objectiu de fomentar aquestes actuacions. La presentació de les sol·licituds s'ha de fer de manera telemàtica per a les comunitats de veïns i podrà fer-se presencialment si es tracta d'una persona física, propietària d'un habitatge on no hi hagi divisió horitzontal a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, prèvia sol·licitud de cita per la gestió de la presentació. L’Ajuntament ha establert dues línies d’ajut. La primera està vinculada a millorar l’accessibilitat i la instal·lació d’ascensors. La segona línia d’ajut correspon al foment de la rehabilitació d’edificis de tipologia residencial. Per consultar els detalls de la subvenció es pot entrar al web municipal..

Poden ser beneficiàries les juntes de comunitats de propietaris (divisió horitzontal), els propietaris d’edificis plurifamiliars d’habitatges (sense divisió horitzontal) i el propietaris d’habitatges unifamiliars, que compleixin els requisits que estableixen les bases que es poden consultar al web staperpetua.cat.

Segons dades incloses a la diagnosi i anàlisi del Pla local d’Habitatge, a Santa Perpètua el 57,2% dels edificis residencials tenen entre 21 i 50 anys. El document estableix que el parc d’habitatges és relativament modern i això fa que l’estat de conservació dels edificis sigui majoritàriament bo. Malgrat les dades que proporciona el cens, la realitat és una altra, ja que en força edificis de Can Folguera, l’estat de conservació és entre deficient i dolent, segons marca l'informe


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Es lliuren els diplomes dels programes Faig i Experimenta a l'alumnat de l'INS Rovira-Forns
13 Jun 2024 11:17 - RedaccióEs lliuren els diplomes dels programes Faig i Experimenta a l'alumnat de l'INS Rovira-Forns

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora d’Educació , Ana Bajo, han lliurat [ ... ]

El CIM fa propostes per lluitar contra els estereotips de gènere
13 Jun 2024 12:13 - RedaccióEl CIM fa propostes per lluitar contra els estereotips de gènere

El Consell Infantil Municipal (CIM) declara al Ple que és necessari promoure una societat més inclusiva [ ... ]

Aquest divendres, nova edició del Línia directa amb l'alcaldessa a Ràdio Santa Perpètua
13 Jun 2024 11:58 - RedaccióAquest divendres, nova edició del Línia directa amb l'alcaldessa a Ràdio Santa Perpètua

Ràdio Santa Perpètua emetrà el divendres 14 de juny a les 9.30 h una nova edició del programa Línia [ ... ]