hola

El Consell Infantil Municipal (CIM) treballarà aquest curs sobre el reciclatge i la reducció del consum dels plàstics.Aquest va ser l'encàrrec que l'Ajuntament va fer ahir als representants de l'alumnat de cinquè i sisè de tots els centres educatius de Santa Perpètua. La primera trobada es va desenvolupar al Casal Cívic i Comunitari de Santa Perpètua.

El regidor d'educació, Pere García, ha explicat que aquest tema medi ambiental ha agradat molt als representants de CIM que ahir mateix ja començaven a qüestionar-se sobre el reciclatge. García ha subratllat que després d'uns cursos tractant sobre els sentiments, "ara s'ha volgut fer un canvi d'àmbit temàtic". Les trobades del CIM aquest curs seran en un emplaçament diferent degut a problemes d'agenda amb l'Aula Vapor i es faran al Casal Cívic i Comunitari, situat a la plaça de Miquel Martí i Pol. El regidor d'Educació ha apuntat que un punt a favor és que aquest és un equipament en el qual conviuran infants i persones d'edat avançada.

El sistema de treball del CIM no ha variat i l'alumnat anirà treballant a classe sobre diversos aspectes que després els representants posaran en comú a les trobades del CIM. Al final del procés tindran unes conclusions i unes propostes que presentaran a l'Ajuntament a la Sala de Plens. Pere García ha subratllat que les persones que dinamitzaran aquest curs el CIM van encaixar molt bé ja ahir amb els infants i ha subratllat que és molt important perquè "el CIM és un treball que es pot fer si hi ha confiança i participació".

El Consell Infantil Municipal ha començat ja a caminar amb aquest encàrrec sobre reciclatge i reducció del consum dels plàstics que ahir li va fer l'Ajuntament. Demà dijous a la tarda es trobarà per primer cop el Consell d'Adolescents Municipal, també al Casal Cívic i Comunitari. En aquest cas, però, tot serà una mica diferent ja que aquest serà el primer curs en què el Consell d'Adolescents prendrà la seva forma. Tan és així que seran els mateixos joves els que redactin el reglament d'aquest nou òrgan de l'Ajuntament i també faran la proposta de la temàtica a treballar. Per al regidor d'Educació és primordial la implicació dels joves en un òrgan com és el Consell d'Adolescents que té per objectiu empoderar-los i exposar els temes que els preocupen.


Foto: Primera trobada del CIM d'aquest curs escolar / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]