hola

El Consell Infantil Municipal (CIM) treballarà aquest curs sobre el reciclatge i la reducció del consum dels plàstics.Aquest va ser l'encàrrec que l'Ajuntament va fer ahir als representants de l'alumnat de cinquè i sisè de tots els centres educatius de Santa Perpètua. La primera trobada es va desenvolupar al Casal Cívic i Comunitari de Santa Perpètua.

El regidor d'educació, Pere García, ha explicat que aquest tema medi ambiental ha agradat molt als representants de CIM que ahir mateix ja començaven a qüestionar-se sobre el reciclatge. García ha subratllat que després d'uns cursos tractant sobre els sentiments, "ara s'ha volgut fer un canvi d'àmbit temàtic". Les trobades del CIM aquest curs seran en un emplaçament diferent degut a problemes d'agenda amb l'Aula Vapor i es faran al Casal Cívic i Comunitari, situat a la plaça de Miquel Martí i Pol. El regidor d'Educació ha apuntat que un punt a favor és que aquest és un equipament en el qual conviuran infants i persones d'edat avançada.

El sistema de treball del CIM no ha variat i l'alumnat anirà treballant a classe sobre diversos aspectes que després els representants posaran en comú a les trobades del CIM. Al final del procés tindran unes conclusions i unes propostes que presentaran a l'Ajuntament a la Sala de Plens. Pere García ha subratllat que les persones que dinamitzaran aquest curs el CIM van encaixar molt bé ja ahir amb els infants i ha subratllat que és molt important perquè "el CIM és un treball que es pot fer si hi ha confiança i participació".

El Consell Infantil Municipal ha començat ja a caminar amb aquest encàrrec sobre reciclatge i reducció del consum dels plàstics que ahir li va fer l'Ajuntament. Demà dijous a la tarda es trobarà per primer cop el Consell d'Adolescents Municipal, també al Casal Cívic i Comunitari. En aquest cas, però, tot serà una mica diferent ja que aquest serà el primer curs en què el Consell d'Adolescents prendrà la seva forma. Tan és així que seran els mateixos joves els que redactin el reglament d'aquest nou òrgan de l'Ajuntament i també faran la proposta de la temàtica a treballar. Per al regidor d'Educació és primordial la implicació dels joves en un òrgan com és el Consell d'Adolescents que té per objectiu empoderar-los i exposar els temes que els preocupen.


Foto: Primera trobada del CIM d'aquest curs escolar / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]