hola

Santa Perpètua ha renovat les tres Flors d’Honor del moviment Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC).

Viles Florides reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. La regidora d’Obres i Manteniments de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha expressat que en el certamen han valorat “els espais verds que hi ha al municipi, que aquí en tenim molts, però també tota la feina que es fa de la gestió del manteniment, el tipus de poda estructural i el tractament natural que fem als arbres i la majoria de la puntuació prové d’això”.

La regidora ha remarcat que Viles Florides “no és tenir més o menys flors, sinó que també es valora, per exemple, com es mantenen els espais verds, els sistemes de reg i el control de les plagues”. Un altre aspecte que el jurat posa en valor és la creació de nous espais verds i a Santa Perpètua enguany s’han valorat la plaça del 8 de març i l’arranjament del Camí de la Granja.

Santa Perpètua s’ha presentat al moviment Viles Florides des de l’any 2017 i ha anat revalidant les tres Flors d’Honor en cada ocasió. Garcia ha explicat que és important “mantenir aquestes Flors d’Honor que vam aconseguir el primer any que vam presentar-nos al moviment”. Viles Florides posa en valor la riquesa natural i paisatgística mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.


Foto: Parc dels Ametllers / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]