hola

Santa Perpètua ha renovat les tres Flors d’Honor del moviment Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC).

Viles Florides reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. La regidora d’Obres i Manteniments de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha expressat que en el certamen han valorat “els espais verds que hi ha al municipi, que aquí en tenim molts, però també tota la feina que es fa de la gestió del manteniment, el tipus de poda estructural i el tractament natural que fem als arbres i la majoria de la puntuació prové d’això”.

La regidora ha remarcat que Viles Florides “no és tenir més o menys flors, sinó que també es valora, per exemple, com es mantenen els espais verds, els sistemes de reg i el control de les plagues”. Un altre aspecte que el jurat posa en valor és la creació de nous espais verds i a Santa Perpètua enguany s’han valorat la plaça del 8 de març i l’arranjament del Camí de la Granja.

Santa Perpètua s’ha presentat al moviment Viles Florides des de l’any 2017 i ha anat revalidant les tres Flors d’Honor en cada ocasió. Garcia ha explicat que és important “mantenir aquestes Flors d’Honor que vam aconseguir el primer any que vam presentar-nos al moviment”. Viles Florides posa en valor la riquesa natural i paisatgística mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.


Foto: Parc dels Ametllers / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila
22 Set 2023 09:55 - RedaccióS'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila

El jutjat de Pau de Santa Perpètua ultima el trasllat a les noves dependències de la Granja Soldevila. [ ... ]

Avui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà
22 Set 2023 11:39 - RedaccióAvui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà

Avui és el darrer dia de la Setmana Europea de la Mobilitat a la qual s'ha sumat un any més l'Ajuntament [ ... ]

L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual
22 Set 2023 11:32 - RedaccióL'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual que [ ... ]