hola

El Programa d’Acom­panyament Educatiu, PAE – Baobab, es posa en marxa i torna a repetir experiència per aquest curs 2022/2023.

Es tracta d’un servei municipal adreçat als centres escolars públics de Primària i Secundària de Santa Perpètua per tal de millorar l’aprenentatge de l’alumnat i la seva integració educativa, cultural i lingüística. Per al present curs hi ha un total de vuitanta-dos alumnes inscrits de les escoles Bernat de Mogoda, Santa Perpètua i dels instituts Rovira-Forns, Estela Ibèrica i l’Institut Escola Santiga.

L’objectiu del servei és poder oferir un suport a la tasca educativa que realitza l’escola i la família, fora de l’horari lectiu. D’aquesta manera, l’alumnat pot consolidar i ampliar l’aprenentatge de les competències bàsiques i transversals, com també desenvolupar competències d’organització, planificació i desenvolupament en relació amb l’estudi i l’acompliment de tasques educatives diverses. El PAE vol millorar els resultats acadèmics dels participants i combatre l’abandonament prematur del sistema educatiu.

Aquest any com a novetat, el Casal Cívic serà també centre del PAE per a l’alumnat de l’ESO de l’Institut Escola Santiga i de l’Estela Ibèrica. Des de la Regidoria d’Educació es destaca la importància “d’un acompanyament socioeducatiu per la millora de l’èxit escolar incidint en l’alumnat, les famílies i la col·laboració amb l’escola”.


Foto: Mural del PAE-Baobab a l'Escola Bressol Municipal l'Espiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]