hola

El Programa d’Acom­panyament Educatiu, PAE – Baobab, es posa en marxa i torna a repetir experiència per aquest curs 2022/2023.

Es tracta d’un servei municipal adreçat als centres escolars públics de Primària i Secundària de Santa Perpètua per tal de millorar l’aprenentatge de l’alumnat i la seva integració educativa, cultural i lingüística. Per al present curs hi ha un total de vuitanta-dos alumnes inscrits de les escoles Bernat de Mogoda, Santa Perpètua i dels instituts Rovira-Forns, Estela Ibèrica i l’Institut Escola Santiga.

L’objectiu del servei és poder oferir un suport a la tasca educativa que realitza l’escola i la família, fora de l’horari lectiu. D’aquesta manera, l’alumnat pot consolidar i ampliar l’aprenentatge de les competències bàsiques i transversals, com també desenvolupar competències d’organització, planificació i desenvolupament en relació amb l’estudi i l’acompliment de tasques educatives diverses. El PAE vol millorar els resultats acadèmics dels participants i combatre l’abandonament prematur del sistema educatiu.

Aquest any com a novetat, el Casal Cívic serà també centre del PAE per a l’alumnat de l’ESO de l’Institut Escola Santiga i de l’Estela Ibèrica. Des de la Regidoria d’Educació es destaca la importància “d’un acompanyament socioeducatiu per la millora de l’èxit escolar incidint en l’alumnat, les famílies i la col·laboració amb l’escola”.


Foto: Mural del PAE-Baobab a l'Escola Bressol Municipal l'Espiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els Drets Humans serà la temàtica de la Regidoria de Cooperació durant aquest any
29 febrer 2024 12:15 - RedaccióEls Drets Humans serà la temàtica de la Regidoria de Cooperació durant aquest any

El pla de treball de 2024 de l'Ajuntament de Santa Perpètua pel que fa a cooperació seguirà la temàtica [ ... ]

L'Ajuntament endega la diagnosi per redactar el Pla Local d'Infància i Adolescència (PLIA)
29 febrer 2024 09:53 - RedaccióL'Ajuntament endega la diagnosi per redactar el Pla Local d'Infància i Adolescència (PLIA)

La Regidoria d’Infància i Adolescència demana a les famílies amb infants que responguin l'enquesta [ ... ]

El Casal Popular Pit Roig tindrà la seu a la plaça de l'Església
28 febrer 2024 12:28 - RedaccióEl Casal Popular Pit Roig tindrà la seu a la plaça de l'Església

El Casal Popular Pit Roig es trasllada al carrer d'Anselm Clavé, 1, tot i que l'edifici està enclavat [ ... ]