hola

La Regidoria d'Infància i Adolescència compta amb dos equips d'Agents Socials que ja han iniciat la seva tasca aquest curs.

L'equip format per Marc Casamiquela, Carol Morales, Míriam Enciso i Jesús Tejada, són referents a les escoles de Primària; i l'equip format per Marina Moliner, Xavier Rodríguez i Sara Galera, ho són dels instituts de Secundària. La seva tasca és donar suport al seguiment de l’alumnat i promoure l’apoderament de l’alumnat a partir de l’aprenentatge d’habilitats i el desenvolupament de valors aconseguint una cohesió grupal que beneficiï a la convivència i el benestar a l’aula.

Segons expliquen des de la Regidoria, el programa té dues línies d’intervenció. La primera és d’acció grupal fent dinàmiques i tallers per treballar la cohesió de grup, fomentar la igualtat i l’afectivitat. La segona línia d’intervenció és la individual, on s’ofereix acompanyament personalitzat a determinat alumnat conjuntament amb l’escola i la família.

En anys anteriors, aquestes dinàmiques han tingut molt bona rebuda als centres tant per part de l’alumnat com per part del professorat, fent una molt bona valoració de l’impacte obtingut. Els agents expliquen que aquest és el motiu pel qual ja fa més de cinc anys que realitzen les activitats als centres. A part de les intervencions als centres educatius, aquest equips també fan tasques en horari no lectiu, al medi obert (observacions i deteccions al carrer) i a l’Espai Jove La Promotora.


Foto: Una de les activitats dels agents socials amb alumnat / Reg Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]