hola

El grup de treball del Servei Comunitari del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) ha realitzat la primera trobada d’inici del curs 2022-2023.

En aquesta edició els projectes proposats a l’alumnat perquè puguin desenvolupar el Servei Comunitari són: Ment activa per la nostra Gent Gran, on es fan activitats vinculades a la dinamització de la gent gran que s’organitzen des del Servei de Gent Gran i la Xarxa de Centres Cívics; Sumem amb el PAE, Programa d’acompanyament educatiu de la Regidoria d’Educació que es duu a terme en els centres educatius públics; Col·laborem amb la lliga Fair Play, lliga dels diferents equips de futbol de les escoles de Primària que organitza el servei d’Esports. Durant la trobada també es van presentar dos projectes més que s’estan definint relacionats amb el Servei Municipal de Nova Ciutadania i amb l’ONG Asperpol. Aquest grup de treball del Servei Comunitari del PEC està format per representants dels centres educatius de secundària (Col·legi Sagrada Família, Escola Tabor, Institut Estela Ibèrica i Institut Rovira Forns), el Centre de Recursos Pedagògics, el regidor d’educació, la Cap d’Unitat d’Educació i la dinamitzadora del PEC.

El PEC va assumir el compromís de col·laborar en la implantació del Servei Comunitari a partir del curs 2019-20, acompanyant els centres educatius de Secundària amb l’objectiu de fomentar una xarxa comunitària i solidària local, que posés en relació els centres educatius, serveis municipals i entitats, i connectés l’alumnat jove amb projectes, accions, col·lectius i activitats d’alt valor social, cívic i educatiu. La Regidoria d’Educació assenyala que el Servei Comunitari és una eina per treballar la competència social i ciutadana, i per educar l’alumnat en la ciutadania activa, fomentant el seu compromís amb la construcció d’una societat més justa, cohesionada i arrelada al territori.


Foto: Primera reunió del grup de treball del Servei Comunitari d'aquest curs / Reg Educació 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila
22 Set 2023 09:55 - RedaccióS'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila

El jutjat de Pau de Santa Perpètua ultima el trasllat a les noves dependències de la Granja Soldevila. [ ... ]

Avui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà
22 Set 2023 11:39 - RedaccióAvui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà

Avui és el darrer dia de la Setmana Europea de la Mobilitat a la qual s'ha sumat un any més l'Ajuntament [ ... ]

L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual
22 Set 2023 11:32 - RedaccióL'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual que [ ... ]