hola

Espiral Catalunya i l’AFA de l’Escola Santa Perpètua commemoren el proper 27 d’octubre el Dia de la Conscienciació sobre el TDAH ( (Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat) amb l’organització d’un berenar solidari i un conta contes inclusius. L’activitat s’iniciarà a les 16.45 hores i tindrà lloc a l’Escola Santa Perpètua. La sessió de contes anirà a càrrec de la narradora, bibliotecària escolar i mestra d’educació infantil, Mercè Martínez, d’Un Conte al Sac. L’activitat és gratuïta i oberta a tots els públics i edats però cal confirmar aquest assistència a través d’aquest enllaç de google forms https://forms.gle/orSdABd5Zq45D3VJ6.

«Amb aquesta activitat, les entitats volem fomentar, de manera lúdica; la inclusió, la conscienciació i l’empatia cap al món de la diversitat», ha explicat Espiral. L’entitat també ha assenyalat que la finalitat d’aquest dia és reduir l’estigma del TDAH i afavorir el reconeixement i la detecció precoç. Per la seva part, l’AFA de l’Escola Santa Perpètua ha detallat la importància de sensibilitzar la comunitat educativa, treballar per la inclusió, lluitar contra l’estigmatització i donar suport a les famílies i els infants que pateixen aquest o qualsevol altre tipus de trastorns.

Durant la jornada del 27 d’octubre, la façana de l’Ajuntament lluirà un llaç taronja i els llums de la font de la rotonda de la Font s’encendran també d’aquest color per commemorar el Dia de la Conscienciació sobre el del TDAH. Aquest és trastorn del neurodesenvolupament que inhibeix la capacitat de regular l’activitat (hiperactivitat), pensaments i comportament (impulsivitat) i atenció.


Foto: Mercè Martínez oferirà una sessió de contes amb el Dia de la Conscienciació sobre el TDAH / Mercè Martínez

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila
22 Set 2023 09:55 - RedaccióS'ultima el trasllat del Jutjat de Pau a la Granja Soldevila

El jutjat de Pau de Santa Perpètua ultima el trasllat a les noves dependències de la Granja Soldevila. [ ... ]

Avui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà
22 Set 2023 11:39 - RedaccióAvui se celebra el Dia sense cotxes i és el darrer dia de la gratuïtat del bus urbà

Avui és el darrer dia de la Setmana Europea de la Mobilitat a la qual s'ha sumat un any més l'Ajuntament [ ... ]

L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual
22 Set 2023 11:32 - RedaccióL'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la commemoració del Dia per la Visibilitat Bisexual que [ ... ]