hola

La zona exterior del Centre Cívic La Florida compta amb un nou equipament de jocs infantils.

La instal·lació s’ha renovat completament amb nou material de jocs de fusta i la reconstrucció del paviment de cautxú, que es trobava amb mancances a causa de l’acció dels arrels dels arbres propers que es va aixecar en algunes zones. El parc es va obrir al públic el 7 d’octubre. L’actuació també contempla la millora de la bassa del centre cívic, que està pendent d’executar. El Consistori va adjudicar el projecte de renovació del parc del Centre Cívic La Florida a l’empresa Asfaltos Barcino per un import de 159.599 euros, que va incloure com a millora en la licitació una actuació a la bassa. L’Ajuntament de Santa Perpètua estudia ara el disseny d’un nou projecte per millorar aquest espai.

D’altra banda, també es va renovar el parc de Rosa Sensat, que està ubicat a la cantonada entre el carrer de Puig i Cadafalch i l’avinguda de Barcelona S’ha reconstruït el paviment de cautxú, en mal estat a causa dels arrels dels arbres adjacents. El parc es va obrir durant l’estiu. L’actuació es va adjudicar també a l’empresa Asfaltos Barcino per un import de 48.859,80 euros.

Aquestes dues actuacions han format part del Pla d’Inversions Municipal 2021-2023 i han permès renovat jocs i paviments per la seguretat i el gaudiment dels més petits. Aquest any, en el marc del programa de manteniment de parcs també s’han realitzat actuacions als parcs de Vinton Gray Cerf, de Louis Pasteur, de la plaça Nova i de Miquel Segura.


Foto. Parc del Centre Cívic La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]