hola

Gran èxit d'afluència a l'edició d'enguany de la Fira de Comerç Local que es va celebrar el passat diumenge al passeig de la Florida.

L'activitat, organitzada per l'associació de comerciants Els Comerciants i la Regidoria de Comerç, va tornar a apropar les botigues locals als ciutadans de Santa Perpètua, que van poder gaudir d'una jornada de compres i activitats al carrer.

La batukada Santuka va començar a animar una jornada on els més menuts de la casa van poder participar en diferents activitats, com l'animació de Tik Tok, l'espectacle de pallassos o jugar en els inflables instal·lats al passeig. Més d'una vintena d'establiments comercials i de restauració van apropar els seus productes a la ciutadania i van representar els diferents sectors del teixit comercial del municipi. Els comerços i restauració presents a la Fira van ser Dianora, Andaira Shop, Standing, Cal Rellotger, Que Locura!, SensaBien.com, El taller de Ideo, Floristeria Dani, Lif Styling. Boston Idiomes, Todo Bueno, Golafre, Aledo Distribuciones, Vas Solutions, Romo Real State, Instamac, Sabway, Dolç Cafè, Kanae i Vuitantas.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va agrair la participació dels comerços en la jornada i la importància que dies com aquests tenen pel sector al municipi dient que "els comerços que participen en la fira fan un gran esforç per ser-hi i per això vull agrair la vostra participació de manera molt i molt especial". Garcia va celebrar la participació de nous comerços a la jornada i la importància que això té pel sector i va expressar que "hem de saludar la incorporació de nous comerços a la celebració de la Fira del Comerç, el que expressa que el sector està fort i dinàmic. Aquesta actitud dinàmica i innovadora del nostre comerç és la millor eina per tirar endavant i demostra la voluntat del comerç d'esdevenir un important motor de dinamització econòmica sempre al servei de la ciutadania".

La regidora de Comerç, Neus Garcia, va traslladar la seva felicitació a l'associació d'Els Comerciants i als comerços per l'organització de la Fira i l'empenta que representa pel sector. Garcia va expressar que "des de la Regidoria de Comerç volem agrair i felicitar a l'associació de comerciants pel seu impuls per aquesta nova edició de la Fira de Comerç i a tots els participants que amb els seus estants al passeig ens fan aquesta petita mostra de el que ofereixen a les seves botigues i restaurants".

Per la seva part, el president de l'associació Els Comerciants, Manel Alcaraz, va parlar dels reptes diaris que han d'afrontar els comerços i va fer una crida perquè la ciutadania compri al municipi explicant que "volem que la ciutadania tingui complicitat amb el comerç local i en faci ús, volem que els ciutadans i ciutadanes de Santa Perpètua puguin gaudir d'un comerç de qualitat, de confiança i que a més a més té al seu abast, al costat de casa seva i sense necessitat de desplaçar-se".

Al final de jornada, la portaveu d'Els Comerciants, Marta Planas, va fer un balanç molt positiu de com havia transcorregut la Fira de Comerç i va traslladar la satisfacció dels comerços i els restaurants presents al passeig. Planas va assegurar que "la valoració és molt positiva i molt bona. Els temps ha aguantat i els comerços estan molt contents que és el que més ens interessa, que ells estiguin contents i que s'ho passin bé, ja que venen un diumenge i estant tot el dia, que trobin que és pel bé del seu comerç i de les seves botigues". A més, també va destacar la participació de nous comerços i el que això representa per la Fira per què "hi ha molts comerços que han decidit contactar i han volgut participar i això està molt bé. Vol dir que la Fira arriba més enllà, que arriba a comerços nous i que la repercussió és positiva", va concloure Marta Planas.


Foto: El passeig de la Florida va ser l'escenari de la Fira de Comerç / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]