hola

Aquest divendres 30 de setembre està previst que es celebri l’acte central de la Setmana de la Gent Gran que s’està desenvolupant des del dilluns amb activitats lúdiques i culturals diverses.

L’acte central tindrà lloc a les 18.30 h al parc Central i consistirà en un espectacle musical Mujeres soñando boleros, a càrrec de Maria Confussión.

Aquest és el canvi més important de la Setmana de la Gent Gran ja que l’Ajuntament ha optat per fer un canvi de format i no hi haurà el berenar que es feia antigament a taula parada. La regidora de Gent Gran, Ana Bajo, ha expressat que la funció del Consistori és oferir activitats diferents a les què ja fan habitualment les entitats de gent gran del municipi i un concert pot ser una bona opció després de veure l’assistència durant la programació de 2021 d’aquesta mateixa efemèride. Ana Bajo ha afirmat que “la gent gran es mereix un concert important, més que un ball”. Al tancament d’aquesta edició s’esperava l’assistència de més de 600 persones.

La Setmana de la Gent Gran va començar amb una visita guiada al renovat edifici del Vapor Aranyó; encara avui es pot gaudir al Celler de la Granja Soldevila de l’exposició de l’Institut Català de les Dones Dones grans, grans dones. Un total de 170 persones van participar de la sortida a les mines de sal i al castell de Cardona i també es va programar la xerrada El testament Vital. Què és? Què cal saber?. Ana Bajo ha agraït la implicació de les tres entitats de gent gran del municipi que han facilitat la logística de la sortida.


Foto: Xerrada ahir al Casal Cívic, en el marc de la Setmana de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]