hola

Des d'avui i fins al 7 d'octubre les persones menors de 36 anys que no hagin accedit al Bo jove de lloguer poden sol·licitar una nova subvenció.

Les persones demandants han de ser titulars d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús d'un habitatge, però també d'una habitació. L'import de l'ajut serà d'un màxim de 250 euros i variarà segons els ingressos de la unitat de convivència i l'esforç econòmic que suposa fer front al pagament. Les rendes de qui vulgui optar a l'ajuda no han de superar els límits establerts a la seva ubicació geogràfica per a la unitat de convivència. En el cas del Vallès Occidental, l'import de lloguer d'un habitatge no pot superar els 950 euros i, pel que fa a una habitació, de 450 euros. Per a famílies nombroses, famílies monoparentals i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i barem de mobilitat favorable, l’import màxim de lloguer mensual és de 900 euros a tot el territori de Catalunya.

En el cas que hi hagi més d'una persona que sigui titular del mateix contracte de lloguer, la sol·licitud es pot fer de manera individual. Si més d'una persona obté l'ajut, la suma no podrà superar el cost del lloguer o de la cessió. La subvenció no es donarà per ordre d'arribada, segons ha informat la Generalitat de Catalunya, sinó que el govern estudiarà les sol·licituds abans de concedir-la.

Les bases dels ajutsi els tràmits es poden consultar i realitzar al web de l’Agència Catalana d’Habitatge.


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]