hola

Des d'avui i fins al 30 de setembre a Santa Perpètua se celebra la Setmana de la Gent Gran coincidint que l'1 d'octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran. L’acte central tindrà lloc aquest divendres al parc Central a les 18.30 h i consisteix en un espectacle musical “Mujeres soñando boleros” a càrrec de Maria Confussión.

Aquest és el canvi més important de la Setmana de la Gent Gran ja que l'Ajuntament ha optat per fer un canvi de format i no hi haurà el berenar que es feia antigament a taula parada. El Consistori ha pensat que la seva funció és oferir activitats diferents a les què ja fan habitualment les entitats de gent gran del municipi i un concert pot ser una bona opció després de veure l'assistència durant la programació de 2021 d'aquesta mateixa efemèride.

La Setmana de la Gent Gran ha començat avui amb una visita guiada al renovat edifici del Vapor Aranyó; demà es podrà veure l’exposició Dones grans, grans dones amb visita guiada al Celler de la Granja Soldevila. El programa inclou una sortida cultural el 28 de setembre a les mines de sal i al castell de Cardona i aquest dijous la xerrada “El testament Vital” Què és? Què cal saber?

La regidora de Gent Gran, Ana Bajo, ha expressat que el berenar formarà part de l'obsequi que es donarà a les més de 600 persones que han recollit el tiquet per a l'acte central de la programació. Bajo detallat que l'espectacle Mujeres Soñando boleros fa un homenatge a diverses compositores del món.

La renovació d'activitats i la possibilitat d'altres espectacles són dos dels motius per fer aquest canvi de format de l'acte central, segons ha explicat Ana Bajo, que afirma que la gent gran es mereix un concert important, més que un ball.

La Setmana de la Gent Gran ha començat avui amb una visita al vapor Arañó amb entrades exhaurides, però demà encara hi ha places per visitar l'exposició Dones grans, grans dones amb guia. La regidora de gent gran ha apuntat que la mostra estarà disponible tota la setmana al celler de la granja Soldevila en horari d'obertura de l'equipament.

Un total de 170 persones participaran a la sortida a Cardona del dimecres 28 de setembre. Els assistents visitaran les mines de sal i el castell. A més faran un menjar en un restaurant amb ball. Ana Bajo ha agraït la implicació de les tres entitats de gent gran del municipi que fan possible la sortida.

Oberta a tothom és la xerrada prevista per aquest dijous a les 18 h al Casal cívic i comunitari “El testament Vital” Què és? Què cal saber?Ana Bajo ha subratllat que la xerrada va sorgir de les enquestes fetes el curs passat en les activitats que es duen a terme a la Xarxa de Centres Cívics.


Foto:Un moment de la visita guiada al Vapor que s'ha realitzat aquest matí / L'informatiu  

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]