hola

El Punt de Suport Associatiu de Santa Perpètua amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona organitza el dimecres 28 de setembre al Centre Cívic Can Folguera una nova formació d’entitats. Una quinzena de persones d'onze entitats ja s'han inscrit.

El taller, sota el títol T’ajudem a promoure la participació interna dels col·lectius i organitzacions, serà presencial i es desenvoluparà entre les 18.30 i les 21.30 hores. Les inscripcions es poden formalitzar a https://bit.ly/ParticipacioInternaAlesEntitats o al 93 574 37 21.

Els objectius d’aquest nou taller són fomentar la participació interna a les entitats a través d’estratègies lligades a la comunicació interna i al lideratge; facilitar els processos de relleu a les Juntes Directives; adquirir eines per diagnosticar les mancances i vies de millora en termes de participació interna a les entitats; i potenciar la participació de la base social a partir de l’anàlisi de necessitats i l’enfortiment de la comunicació externa. La formació és gratuïta.

El tècnic de Participació i Acció Veïnal de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Toni del Valle, ha explicat que aquesta formació va encaminada a ajudar a les entitats en el relleu en les juntes directives i com implicar a més membres perquè acabin formant part dels càrrecs de responsabilitat.

Un dels objectius d'aquest taller és donar eines de comunicació no només extrena sinó sobretot interna dins de les associaciones, segons ha expressat Toni del Valle.El tècnic de Participació i Acció Veïnal ha informat que al web de l'Ajuntament hi ha també al tema entitats informació que pot ser interessant perquè a més de trobar totes les entitats, hi ha documentació gràfica per poder iniciar gestions.


Foto: El Punt de Suport Associatiu organitza la formació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]