hola

Aquest dilluns han començat les obres de reurbanització del carrer de Pau Claris, en el tram comprès entre el carrer de Rafael Casanova i l’avinguda de Barcelona, que formen part de la primera fase del projecte de transformació dels eixos cívics i comercials. L’actuació inclou també els carrers de Martí Costa, que està pràcticament finalitzat, i un tram de Marià Fortuny, que es va iniciar el dia 6 de setembre.

L’Ajuntament de Santa Perpètua va adjudicar aquesta primera fase a l’empresa Catalana de Inversión i Construcción Tres per un import de 563.482,09 euros i un període d’execució de set mesos.

L’actuació recull la transformació com a plataforma única d’aquests carrers amb el que es volen eliminar barreres arquitectòniques i prioritzar el pas de vianants. D’altra banda, el 12 de setembre van començar les obres del carrer de Pau Casals que s’inscriuen en la segona fase del projecte de transformació d’eixos cívics i comercials. Els treballs s’han iniciat a la zona més propera a la Rambla i transformaran tot aquest carrer de 290 metres en plataforma única.
Aquests projectes de pacificació del trànsit entre l’avinguda de Santiga i l’avinguda de Barcelona formen part del Pla de Mobilitat i del Pla d’inversions i està subvencionat pels fons Next Generation en el marc d’accions de mobilitat sostenible.

La segona fase d’aquesta actuació inclou també el carrer de Pep Ventura, entre els carrers de Martí Costa i de Pare Rodés, en un petit tram d’una longitud de 38 metres. L’Ajuntament va adjudicar aquest treballs a l’empresa Vialser per un import de poc més de 500.000 euros.


Foto: Obres al carrer de Pau Clarís / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova formació per a entitats del Punt de Suport Associatiu
22 Set 2022 12:40 - RedaccióNova formació per a entitats del Punt de Suport Associatiu

El Punt de Suport Associatiu de Santa Perpètua amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona [ ... ]

S'obren les inscripcions del nou programa Comunitàriament, impulsat pel Pla Local de Salut
23 Set 2022 13:40 - RedaccióS'obren les inscripcions del nou programa Comunitàriament, impulsat pel Pla Local de Salut

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha obert les inscripcions per participar en el programa ComunitàriaMENT, [ ... ]

Avui finalitza la Setmana de la Mobilitat amb diverses activitats adreçades als escolars
22 Set 2022 12:52 - RedaccióAvui finalitza la Setmana de la Mobilitat amb diverses activitats adreçades als escolars

Avui és el Dia sense cotxes, el darrer dia de la programació de la Setmana de la Mobilitat al nostre [ ... ]