hola

Aquest dilluns han començat les obres de reurbanització del carrer de Pau Claris, en el tram comprès entre el carrer de Rafael Casanova i l’avinguda de Barcelona, que formen part de la primera fase del projecte de transformació dels eixos cívics i comercials. L’actuació inclou també els carrers de Martí Costa, que està pràcticament finalitzat, i un tram de Marià Fortuny, que es va iniciar el dia 6 de setembre.

L’Ajuntament de Santa Perpètua va adjudicar aquesta primera fase a l’empresa Catalana de Inversión i Construcción Tres per un import de 563.482,09 euros i un període d’execució de set mesos.

L’actuació recull la transformació com a plataforma única d’aquests carrers amb el que es volen eliminar barreres arquitectòniques i prioritzar el pas de vianants. D’altra banda, el 12 de setembre van començar les obres del carrer de Pau Casals que s’inscriuen en la segona fase del projecte de transformació d’eixos cívics i comercials. Els treballs s’han iniciat a la zona més propera a la Rambla i transformaran tot aquest carrer de 290 metres en plataforma única.
Aquests projectes de pacificació del trànsit entre l’avinguda de Santiga i l’avinguda de Barcelona formen part del Pla de Mobilitat i del Pla d’inversions i està subvencionat pels fons Next Generation en el marc d’accions de mobilitat sostenible.

La segona fase d’aquesta actuació inclou també el carrer de Pep Ventura, entre els carrers de Martí Costa i de Pare Rodés, en un petit tram d’una longitud de 38 metres. L’Ajuntament va adjudicar aquest treballs a l’empresa Vialser per un import de poc més de 500.000 euros.


Foto: Obres al carrer de Pau Clarís / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]