hola

Santa Perpètua compta aquest curs amb uns 400 escolars de Primària i segon cicle d'Infantil amb beca menjador. Aquest any s'han tramitat 515 sol·licituds de beca menjador des d'I3 fins a 6è. D'aquestes, el Consell Comarcal del Vallès Occidental n'ha concedit 24 en la seva totalitat i 347 al 70%.

Per la seva part, l'Ajuntament de Santa Perpètua ha ampliat fins arribar a la seva totalitat 167 beques que el Consell Comarcal havia concedit al 70%.

De les 515 demandes, el Consell Comarcal ha denegat 122, de les quals 86, són per sobrepassar els ingressos de renda familiar de les bases. En alguns d'aquests casos, l'Ajuntament mitjançant la valoració social ha concedit quinze al 100% i catorze al 50%.

La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha expressat que tots els centres de Primària tenen des de la primera setmana tot el llistat amb les beques concedides tot i l'avançament del curs escolar. Bajo ha detallat que de 515 demandes, 400 tenen beca aprovada en major o menor quantia.

Una casuística que continua donant-se aquest curs és el cas de beques que es concedeixen només a un dels progenitors en cas de custodies compartides. En aquests casos la beca és de la meitat del curs, 88 dies, i d'aquestes se n'han concedit set, segons ha detallat la regidora de Serveis Socials.

Ana Bajo considera que els estudis econòmics i socials dels sol·licitants han estat curosos i apunta que les denegacions són per superar el llindar de la renda i que en 29 casos l'Ajuntament ha tingut en compte les valoracions socials per a les concessions.

L'Ajuntament ha destinat inicialment en beques menjador 101.080,80 euros només per a aquesta franja d'edat. Ana Bajo ha especificat que les situacions econòmiques poden canviar al llarg del curs i la possibilitat de demanar beca menjador està oberta tot el curs.


Foto: Menjador d'un centre educatiu de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Es lliuren els diplomes dels programes Faig i Experimenta a l'alumnat de l'INS Rovira-Forns
13 Jun 2024 11:17 - RedaccióEs lliuren els diplomes dels programes Faig i Experimenta a l'alumnat de l'INS Rovira-Forns

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora d’Educació , Ana Bajo, han lliurat [ ... ]

El CIM fa propostes per lluitar contra els estereotips de gènere
13 Jun 2024 12:13 - RedaccióEl CIM fa propostes per lluitar contra els estereotips de gènere

El Consell Infantil Municipal (CIM) declara al Ple que és necessari promoure una societat més inclusiva [ ... ]

Aquest divendres, nova edició del Línia directa amb l'alcaldessa a Ràdio Santa Perpètua
13 Jun 2024 11:58 - RedaccióAquest divendres, nova edició del Línia directa amb l'alcaldessa a Ràdio Santa Perpètua

Ràdio Santa Perpètua emetrà el divendres 14 de juny a les 9.30 h una nova edició del programa Línia [ ... ]