hola

Les classes des d’aquest curs 2022-2023 es realitzaran en una ubicació definitiva al carrer de García Nieto número 1, a l'edifici que ocupava l'Escola Els Aigüerols. El centre educatiu ocupa la primera i segona planta d’aquest immoble. Aquest canvi suposa una nova etapa millorada ja que, segons ha explicat el director de l’Escola d’Adults Can Folguera, Julio Lasobras, “ara es disposa d’unes aules amb les dimensions adequades per donar classe, amb unes condicions d’infraestructures també millors que permeten augmentar la qualitat dels ensenyaments que s’imparteixen”. Un dels aspectes més destacats és el disposar d’aules amb llum natural que fan més agradable les sessions per a alumnat i professorat i el fet de poder mantenir distàncies correctes entre totes les persones a l’aula.

El trasllat de La Granja a l’edifici actual s’ha fet a finals de juliol i aquest setembre “esperàvem que la Generalitat ens hagués enviat mobiliari, però no ha arribat”, segons ha informat, Julio Lasobras. El regidor d’Eduació, Pere García, ha subratllat que “per fi hem pogut fer el canvi i hem dotat d’un espai definitiu a l’escola d’adults”.

El curs comença amb un increment de matrícules respecte als cursos de la pandèmia, però encara per sota de les xifres anteriors i aquest és un dels objectius que es persegueixen amb aquest nou començament en un edifici a peu de carrer i cèntric. Tot i que les formacions comencen avui, encara hi ha opcions de matricular-se de la majoria d’ensenyaments. El centre ofereix formació instrumental, que és la formació equivalent a Primària, a dos nivells diferents 1 i 2; i el graduat en educació secundària GESO1 i GESO2, en horari de tarda vespre. L’alumnat que acaba té el títol oficial d’ESO. L’Escola d’Adults Can Folguera també prepara persones amb ESO o sense ella per superar les proves d’accés a cicles formatius de grau superior. Aquesta preparació té un curs escolar de durada. Pel que fa a idiomes, l’Escola d’Adults Can Folguera ofereix sis grups d’anglès, dos de cada nivell en horari de matí i tarda i tres grups de francès, un de cada nivell, en horari de tarda. També ofereix català i castellà per a persones nouvingudes i principiants. I l’altra opció a estudiar a l’Escola d’Adults és ofimàtica a nivell usuari de quatre nivells. Competic inicial i Competic 1, 2 i 3 que incorporen un títol que és equivalent al certificat ACTIC.


Foto: L'antic edifici d'Els Aigüerols acull l'Escola d'Adults / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]