hola

Un total de 135 activitats de diferents temàtiques s’han posat a disposició dels centres educatius de Santa Perpètua en el marc de la Programació Estable del curs 2022-2023 que enguany presenta 13 novetats, nou més que el curs passat. Aquesta programació és fruit de la col·laboració de totes les regidories coordinades per la Regidoria d’Educació i que pretén donar suport a l’escola en la seva tasca educadora, fent possible el treball conjunt entre escola i municipi.

D’entre les novetats la Regidoria de Seguretat Ciutadana presenta una formació sota el títol Vehicles de Mobilitat Personal (VMP). Està adreçada a l’alumnat de secundària i tractarà l’ús d’aquest tipus de vehicles i la normativa vigent.

Per la seva part la Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional proposa Cooperem o Competim amb l’objectiu de fomentar la cooperació i donar a conèixer el Dia de la No-violència i la Pau a l’alumnat de 2n de Primària. En el cas de la Regidoria d’Igualtat i Drets Civils ha apostat per activitats que donin eines als escolars per reconèixer les seves emocions i fer front als conflictes. La Regidoria d’Educació presenta com a novetat tres maletes pedagògiques, com per exemple, Celebrem la sexualitat, una activitat adreçada a Infantil, Primària i Secundària per tractar l’educació afectiva i sexual integral.

Les regidories de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua i de Desenvolupament Local també han proposat algunes novetats en el marc de la Programació Estable a les escoles.


Foto: imatge d'arxiu d'una activitat de Salut Pública / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]